Aktywne Wpisy
kaczek93 +285
Dokonało się. Rzutem na taśmę, tydzień przed 30 urodzinami zdjąłem klątwę czarodzieja.
Plan na ten rok był taki, by właśnie zrobić to przed zmianą kodu. Rok przeleciał, przyszedł listopad i trzeba było działać. Od pierwszego dnia miesiąca już mocno weszło mi na psychę to, że odhaczenie ruchania jest kwestią najbliższych dni. Myślałem o tym w kółko, zwłaszcza przed snem. Układałem w głowie scenariusze od samego telefonu począwszy po jakieś hipotetyczne kwestie dialogowe
Plan na ten rok był taki, by właśnie zrobić to przed zmianą kodu. Rok przeleciał, przyszedł listopad i trzeba było działać. Od pierwszego dnia miesiąca już mocno weszło mi na psychę to, że odhaczenie ruchania jest kwestią najbliższych dni. Myślałem o tym w kółko, zwłaszcza przed snem. Układałem w głowie scenariusze od samego telefonu począwszy po jakieś hipotetyczne kwestie dialogowe
Sla_Voy +328
Zapraszam do pytan.
Komentarz usunięty przez autora
@Kappa1337: Zawsze i wszedzie, smetaha jedzona bedzie
@tricorder: Tak.
@Avogadrus: Mysle ze jezeli sporo osob mowi ze chalwa smakuje jak gowno, to nie da rady jednoznacznie stwierdzic czy gowno smakuje jak chalwa.
NO NO SLABIUTKO WAM POSZLO ZADNE MNIE NIE ZAGIELO
Komentarz usunięty przez autora
@DrMru: No to powiedz jak to jest robić to z prawdziwą dziewczyną.
Jak to jest w łóżku z dziewczyną?