Aktywne Wpisy
Vermeerrr +17
Nawet dziś nie podeszłam do samochodu, a widzę, ze instruktor już był wkur. Wiony. Ja chora, przeziębienie, ale nic nie mówiłam. Instruktor bardzo chłodny, przez to jego podejście bardzo się myliłam dziś na drodze. Agresywnie hamował, mówił że jak będę tak dodawać gazu na jedynce to mnie wyrzuci x auta. Ja wszystko rozumiem. Miałam gorszy dzien, ale od razu na dzień dobry był tak nastawiony..
#prawojazdy #naukajazdy #samochody
#prawojazdy #naukajazdy #samochody
EmDeCe +322
Będą grać jednym składem na 3 frontach do #!$%@?
Nie jestem skautem, a znam Ceballos, znałem Isco, czy Asensio. Real nie wynajdejue ich w cudowny sposób, tym bardziej, że taki Asensio mógł grać w Barcelonie, ale Barto nie chciał zapłacić 4 mln od razu, tylko w ratach. Po Isco Barca nie sięgnęła bo stwierdzono, że w klubie pomoc jest na lata.
Po prostu te słynne wzmocnienia Realu mogły by grać w Barcelonie, a zawinili tutaj nie skauci.
Młodzieżowe drużyny to dalej top topów, a schody zaczynają się później, a tymi schodami są między innymi źle konstruowane kontrakty i bajzel instytucjonalny.
Anonimowi wcześniej Marlon, czy Mina, albo sprowadzenie hiszpańkiej perełki Cristobala Munoza pokazuje, że ze scautingiem nie jest tak źle.
No i gówniane perspektywy? Bez przesady
Przynajmniej nie jest u was tak źle jak w Manu, którego kibice żyją jeszcze wygrana ligi mistrzów z 2008 (✌ ゚ ∀ ゚)☞,
Chyba, że jest i wtedy Deulofeu i Paulinho party ^^