Oto mój integral v3, na ramie 17". Na początku jak go złożyłem, to miałem mieszane odczucia. Zastanawiałem się czy go nie oddać, bo wizualnie nie robi szału, a rama ma jakąś dziwną geometrię. Stwierdzam, że przy wzroście 178cm rama 19" byłaby raczej za duża. Po przejechaniu 10km postanowiłem że rower zostaje :) Jeździ się wygodnie (chociaż nie wiem czy nie wymienię mostka na regulowany). Przerzutki chodzą całkiem płynnie i szybko. Jedyny problem, który zauważyłem to jakiś dziwny odgłos gdy mocniej nacisnę na pedały (szuranie, obcieranie). Poza tym wygląda solidnie. Bez problemu można zamontować fotelik hamax. Rowerem, który był konkurencją dla #lazaro i którego zakup rozważałem był Leader Fox Toscana, który można nabyć za jakieś 1750PLN.
Po przejechaniu 10km postanowiłem że rower zostaje :) Jeździ się wygodnie (chociaż nie wiem czy nie wymienię mostka na regulowany). Przerzutki chodzą całkiem płynnie i szybko. Jedyny problem, który zauważyłem to jakiś dziwny odgłos gdy mocniej nacisnę na pedały (szuranie, obcieranie). Poza tym wygląda solidnie. Bez problemu można zamontować fotelik hamax.
Rowerem, który był konkurencją dla #lazaro i którego zakup rozważałem był Leader Fox Toscana, który można nabyć za jakieś 1750PLN.
źródło: comment_08GkmoIK0eHXK6HirYzan1Q7wNtt9o09.jpg
Pobierz