Aktywne Wpisy
AMBIWALENTNYPSIUR +168
Samochodowe fora
Lamborghini Forum:
- Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?!
MX-5 Forum:
- Jakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną!
Porsche-Cayenne-Forum:
- Zużycie paliwa niebezpiecznie spadło poniżej 40L/100km - czyżby coś nie tak z silnikiem?
Mazda MX-5 Forum:
- Czy właściwie nie jest głupio jeździć babskim autem ?
Viper-Forum:
- Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć?
Seat Marbella Forum:
- He
Lamborghini Forum:
- Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?!
MX-5 Forum:
- Jakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną!
Porsche-Cayenne-Forum:
- Zużycie paliwa niebezpiecznie spadło poniżej 40L/100km - czyżby coś nie tak z silnikiem?
Mazda MX-5 Forum:
- Czy właściwie nie jest głupio jeździć babskim autem ?
Viper-Forum:
- Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć?
Seat Marbella Forum:
- He
JohnWayneGacy +85
Jakaś młoda laska szła z dwoma młodymi oskarkami, zajmowali cały chodnik i jako że gardzę normictwem to wjechałem lasce z bara aż się przewróciła
O dziwo nikt nic nie zrobił.
Ja chyba już oszalałem, kiedyś odwalę coś brutalnego, diabeł przejmuje nade mną kontrolę, odmęty szaleństwa
#przegryw
O dziwo nikt nic nie zrobił.
Ja chyba już oszalałem, kiedyś odwalę coś brutalnego, diabeł przejmuje nade mną kontrolę, odmęty szaleństwa
#przegryw
Uważam się za wielkiego fana Władcy Pierścieni i trochę mniejszego fana Hibbita. Może to głupie, może mondre, nie wiem, ale właśnie oglądając Drużynę Pierścienia ja TVN zauważyłem, że w jednej ze scen są skamieniałe trolle z pierwszej części Hibbita. Pomimo tego, że oglądałem ten film jakieś milion raz To nigdy tego nie wyłapałem.
@Hemingwie: jakie filmy?
Gdzieś czytałem, że to rodzina Tolkiena po "ekranizacji" Hobbita nie chce sprzedać praw do reszty, np. Silmarillionu
Star Wars z filmami to ciężki orzech do zgryzienia.
VII to gówno nie klejące się niczego co w Star Wars było/jest ważne, natomiast Rogue One poszedł w dobrą stronę, więc jest nadzieja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.cinemablend.com/new/Here-Why-Peter-Jackson-Can-t-Make-More-Tolkien-Adaptations-Even-He-Wanted-40760.html
Czyli jednak kasa plus Tolkienowi nie podobała się ekranizacja lotra... albo się nie podobała, bo kasa. W każdym razie wychodzi na jedno
@Hemingwie: W czasie kręcenia Powrotu Króla powstało materiału na 12 godzin. Ja jestem spokojny.
@Hemingwie: No to mamy X-Menów w 2000, Batman i Robin w 97 i tyle. Dopiero potem się rozpruł worek z superbohaterami.
Dziewczyna, która opanowała w jakieś 2 tygodnie moce, które każdy Jedi uczył się miesiące, lata.
Kapitan klonów, który załamuje się i ujawnia kody rebeliantom, ponieważ do niej celowano? Porażka, szczególnie, że ta postać Pani kapitan w książkach i komiksach jest bewzględna.
Śmierć idola,
@Hemingwie: Ale wiesz, że odkąd władzę objęło Imperium to wprowadziło zakaz klonowania i w związku z tym do wojska mógł wstąpić każdy człowiek?
@Hemingwie: Wszystko zależy kto i w jakim stopniu był czuły na moc. Na dobrą sprawę to Luke nauczył się wyciągać X-Winga z
No nie do końca z tą mocą, Anakin przecież jeden z najlepszych, a też uczył się długo. Telekineza, a kontrola nad czyimś umysłem to też dwie różne bajki.