Wpis z mikrobloga

#lotr #hobbit #wladcapierscieni
Uważam się za wielkiego fana Władcy Pierścieni i trochę mniejszego fana Hibbita. Może to głupie, może mondre, nie wiem, ale właśnie oglądając Drużynę Pierścienia ja TVN zauważyłem, że w jednej ze scen są skamieniałe trolle z pierwszej części Hibbita. Pomimo tego, że oglądałem ten film jakieś milion raz To nigdy tego nie wyłapałem.
Pobierz
źródło: comment_DtX0I1LAwVcLymNmkkemwtfqwk30FMpq.jpg
  • 49
@Zatwardzenie Co do mojego porównania, bardziej mi chodziło, że filmy o superbohaterach w tamtych czasach były mocno hypowane, a filmy z gatunków fantasy musiały trzymać w luj wysoki poziom by się przebić przez takie filmy
@Zatwardzenie Serial, ciężko widzę, pożyjemy zobaczymy.
Star Wars z filmami to ciężki orzech do zgryzienia.
VII to gówno nie klejące się niczego co w Star Wars było/jest ważne, natomiast Rogue One poszedł w dobrą stronę, więc jest nadzieja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Serial, ciężko widzę, pożyjemy zobaczymy.

@Hemingwie: W czasie kręcenia Powrotu Króla powstało materiału na 12 godzin. Ja jestem spokojny.

Ale wiesz, że tu nie chodzi tylko o 2001 rok xd?

@Hemingwie: No to mamy X-Menów w 2000, Batman i Robin w 97 i tyle. Dopiero potem się rozpruł worek z superbohaterami.

Star Wars z filmami to ciężki orzech do zgryzienia.

VII to gówno nie klejące się niczego co w Star
@Zatwardzenie Ale wiesz, że klony były by służyć, nie się buntować? Tylko disney mógł wpaść na pomysł, że klon widzący krew swojego "obudzi" się co jest już pierwszą porażką.
Dziewczyna, która opanowała w jakieś 2 tygodnie moce, które każdy Jedi uczył się miesiące, lata.
Kapitan klonów, który załamuje się i ujawnia kody rebeliantom, ponieważ do niej celowano? Porażka, szczególnie, że ta postać Pani kapitan w książkach i komiksach jest bewzględna.
Śmierć idola,
@Zatwardzenie Widzisz, nie mam problemu z Hobbitem, to dobry film, trochę kierowany ku młodszej widowni, ale fani lotra i tak się ucieszyli. Ja również, żałuję tylko, że nie porwał mnie tak jak lotr, który jest do dziś dzień the best of the best i po prostu czekam, aż dostanę drugie takie fantasy bądź kontynuację, kto wie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale wiesz, że klony były by służyć, nie się buntować?

@Hemingwie: Ale wiesz, że odkąd władzę objęło Imperium to wprowadziło zakaz klonowania i w związku z tym do wojska mógł wstąpić każdy człowiek?

Dziewczyna, która opanowała w jakieś 2 tygodnie moce, które każdy Jedi uczył się miesiące, lata.

@Hemingwie: Wszystko zależy kto i w jakim stopniu był czuły na moc. Na dobrą sprawę to Luke nauczył się wyciągać X-Winga z
@Zatwardzenie No, ale wiesz jaką kosmiczną sumę mógłby zażądać za wizerunek? Mógł dobrze po prostu się nie zgodzić bo takie CGI w przyszłości może "zrujnować" aktorów.
No nie do końca z tą mocą, Anakin przecież jeden z najlepszych, a też uczył się długo. Telekineza, a kontrola nad czyimś umysłem to też dwie różne bajki.