Aktywne Wpisy
ApuApustaja +4
Oglądałem dzisiaj wideo z Mariupola, które wrzucił jeden z użytkowników i jestem przerażony jak wielu ludzi, zdawać by się mogło inteligentnych z tego portalu dało się nabrać na propagandę dotyczącą upadku Rosji, bankructwie w ciągu miesiąca od rozpoczęcia wojny, wysokim bezrobociu i szalonej inflacji(która jest w rzeczywistości mniejsza niż w Polsce).
Okazuje się że Rosja ma nie tylko pieniądze na prowadzenie wojny ale również na odbudowę. Rozbiórka zniszczonych bloków, budowa nowych, nowy
Okazuje się że Rosja ma nie tylko pieniądze na prowadzenie wojny ale również na odbudowę. Rozbiórka zniszczonych bloków, budowa nowych, nowy
Poldek0000 +79
#budujzwykopem sposób na przeciąganie przewodu za gk... nie dziękujcie
Od 1.5 tygodnia biorę tabletki antykoncepcyjne. Czy któraś z mirabelek miała po tabletkach częściej gęsia skórkę? Często mi zimno (w domu), nawet gdy za oknem 20 stopni. Chyba faktycznie to najlepsza forma antykoncepcji skoro ciagle mam plamienia (╯︵╰,)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Zaakceptował: dope
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: boli cię
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie, wzbudza u mnie pogardę to że jakaś seksualna karyna wybrała to miejsce na swoje pytanie - z oczywistych względów (zarzutka). Tego typu pytania - jeżeli chce się uzyskać normalną i rzetelną odpowiedź - zadaje się na kafeterii czy wizażu. W tym przypadku widać natomiast, że to ewidentnie szukająca atencji cichodajka.
Zaakceptował: kwasnydeszcz