Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Od 1.5 tygodnia biorę tabletki antykoncepcyjne. Czy któraś z mirabelek miała po tabletkach częściej gęsia skórkę? Często mi zimno (w domu), nawet gdy za oknem 20 stopni. Chyba faktycznie to najlepsza forma antykoncepcji skoro ciagle mam plamienia (,)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 15
PrzystojnyZiomek: Że w ogóle masz czelność tego typu pytania zadawać cichodajko. Skoro chcesz się bez konsekwencji dawać dupska jakimś Alvaro i pieprzyć się jak zwierzę to musisz zaakceptować skutki uboczne tej chemii którą się szprycujesz. Poza tym naprawdę potrzeba rżnięcia się jest dla ciebie tak silna, że nie jesteś w stanie się opanować i trujesz organizm byle tylko móc ją zaspokajać bez strachu przed ciążą? Idź może do seksuologa.

Zaakceptował: kwasnydeszcz
Że w ogóle masz czelność tego typu pytania zadawać cichodajko. Skoro chcesz się bez konsekwencji dawać dupska jakimś Alvaro i pieprzyć się jak zwierzę to musisz zaakceptować skutki uboczne tej chemii którą się szprycujesz. Poza tym naprawdę potrzeba rżnięcia się jest dla ciebie tak silna, że nie jesteś w stanie się opanować i trujesz organizm byle tylko móc ją zaspokajać bez strachu przed ciążą? Idź może do seksuologa.

@AnonimoweMirkoWyznania: boli cię
Różowy: Takie uczucie zimna może świadczyć o niedoczynności tarczycy. Dla pewności sprawdź sobie: tsh, ft3, ft4, anty-tpo i anty-tg z krwi. I nie lekceważ tego. Tabletki anty (czyli oszukiwanie organizmu, że jest się w ciąży) + problemy z tarczycą mogą narobić sporego bałaganu w ograniźmie i rozwalić gospodarkę hormonalną. Reaguj za wczasu. Ja miałam niezdiagnozowane hashi i pół roku brania tabsów wywołało u mnie niemałe zamieszanie, i miałam żal do ginekologa,
TroskliwySzejk: @kwasnydeszcz:

boli cię dupa, bo dziewczyna uprawia bezpieczny seks? XDD

Nie, wzbudza u mnie pogardę to że jakaś seksualna karyna wybrała to miejsce na swoje pytanie - z oczywistych względów (zarzutka). Tego typu pytania - jeżeli chce się uzyskać normalną i rzetelną odpowiedź - zadaje się na kafeterii czy wizażu. W tym przypadku widać natomiast, że to ewidentnie szukająca atencji cichodajka.

Zaakceptował: kwasnydeszcz