Wpis z mikrobloga

Jeśli byłem z dziewczyną,
było między nami bardzo dobrze w wielu aspektach, nie tylko w fizycznym ale też w rozmowach,
jednak ja ze strachu że coś zepsuję robiłem za dużo, pokazałem że mi o wiele bardziej zależy, stałem się naprawdę desperatem, needy i ona sama powiedziała mi że przesadzam, żebym już przestał jej mówić tyle o swoich uczuciach bo ona już nie może, a ja dalej mówiłem, w końcu ona zgasła i zamilkła, a ja tylko formalnie napisałem że to w takim razie koniec na co ona - "ok. pa.",
to czy da się jeszcze wrócić? Wiem już co robiłem źle, co mam teraz zrobić żeby jeszcze raz spróbować?
(wiem, samo to pytanie świadczy o tym, że dalej jestem needy, ale da się to naprawić czy nie?)

[całość trwała od poznania do zakończenia około 8 tygodni]

#zwiazki
#tfwnogf
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#seks
#friendzone
#podrywajzwykopem
  • 44
  • Odpowiedz
@termos43: co żałosne? nie rozumiesz....ja jej mówiłem co do niej czuję, tylko po to, by wiedzieć, że mogę do niej tak mówić, szukałem potwierdzenia w jej reakcji że dalej coś między nami jest.
  • Odpowiedz
@Mow_do_mnie_mistrz: ale coś się ogólnie zmieniło, nie wiem, tak na jakimś głębszym poziomie.
Otóż pisałem jej wiersze, które wtedy były dla mnie piękne i dla niej też, po każdym dzwoniła i opowiadała mi że czyta go już setny raz, że wrze w środku bo tak mnie pragnie mieć w sobie. I ja też tak czułem jak je pisałem i czytałem.
Natomiast teraz jak to czytam, to tak, jakbym gnił w
  • Odpowiedz
@szejkerz: kurna, stary, niecałe 2 miesiące, to nawet nie jest zalążek jakiegoś uczucia, to jakieś zauroczenie najwyżej, a ty jej tam wyjeżdżałeś z młodym Werterem, jak jakiś #!$%@?. Daj sobie i jej spokój, bo tylko wyjdziesz na nachalnego świra, a wnioskując po stylu w jakim piszesz, to ci ta nauka niewiele dała.
  • Odpowiedz