Aktywne Wpisy
assninja +373
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
było między nami bardzo dobrze w wielu aspektach, nie tylko w fizycznym ale też w rozmowach,
jednak ja ze strachu że coś zepsuję robiłem za dużo, pokazałem że mi o wiele bardziej zależy, stałem się naprawdę desperatem, needy i ona sama powiedziała mi że przesadzam, żebym już przestał jej mówić tyle o swoich uczuciach bo ona już nie może, a ja dalej mówiłem, w końcu ona zgasła i zamilkła, a ja tylko formalnie napisałem że to w takim razie koniec na co ona - "ok. pa.",
to czy da się jeszcze wrócić? Wiem już co robiłem źle, co mam teraz zrobić żeby jeszcze raz spróbować?
(wiem, samo to pytanie świadczy o tym, że dalej jestem needy, ale da się to naprawić czy nie?)
[całość trwała od poznania do zakończenia około 8 tygodni]
#zwiazki
#tfwnogf
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#seks
#friendzone
#podrywajzwykopem
@szejkerz: uuuu
Komentarz usunięty przez autora
Otóż pisałem jej wiersze, które wtedy były dla mnie piękne i dla niej też, po każdym dzwoniła i opowiadała mi że czyta go już setny raz, że wrze w środku bo tak mnie pragnie mieć w sobie. I ja też tak czułem jak je pisałem i czytałem.
Natomiast teraz jak to czytam, to tak, jakbym gnił w
@Fafnucek: ale mogło coś z tego potem być, ale zepsułem