Aktywne Wpisy

Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
źródło: złodziej 1
Pobierz
Zubern +72
źródło: IMG_20241024_132323
Pobierz

#cpp #naukaprogramowania
Pytanie co umiesz i czego chcesz się naumieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Disclaimer: Umiem dość słabo w Cepepa
Komentarz usunięty przez autora
Programming: Principles and Practice Using C++ale nie umiem się odnieść :)@SwordPL: Od siebie mogę jeszcze polecić "C++ Primer" ale Lippmana, wydanie najnowsze.
Możesz sprawdzić C++ Primer Lippmana, wydanie 5 - najnowsze, lub którąś z wyżej wymienionych książek Stroustrupa. Wszystkie te pozycje są solidne i polecane przez wiele osób. Jak pisałem, nie wiem jak jakościowo wypadają tłumaczenia tych tytułów więc skłaniałbym się bardziej ku oryginałom w wersji angielskiej.