Wpis z mikrobloga

@Pilkarka5678: tego nikt nie wie,bo dopiero minęły 2 tygodnie . W teorii poprosza o wytłumaczenie sytuacji, a potem mogą naliczac dopłaty 16gr/min wych, 5gr/min odebr, chyba 4gr sms, jakoś podobnie mms i 4gr/1MB
@Pilkarka5678: Zgodnie z ogólną zasadą Polityki Uczciwego Korzystania, możesz korzystać z telefonu w roamingu w Strefie 1 (Unia Europejska) na takich samych zasadach jak w Polsce pod warunkiem, że w dłuższym okresie czasu częściej korzystasz z telefonu komórkowego w kraju niż za granicą lub więcej czasu spędzasz w Polsce. Jeżeli okaże się, że korzystasz z telefonu wyłącznie w roamingu zaczniemy naliczać opłaty dodatkowe za każdą minutę, SMSa i MMSa zrealizowane w
@Pilkarka5678: Zasady obowiązywania Polityki Uczciwego Korzystania w naszej sieci są podobne do tych, o których pisał OrangeEkspert, więc nie pozostaje nam nic innego, jak zgodzić się z "przedmówcą" :). Przez pewien czas będziemy przypatrywać się, w jaki sposób i gdzie (w kraju czy za granicą) korzystasz z naszych usług. W przypadku stwierdzenia niewłaściwego lub niestandardowego korzystania z roamingu w dłuższym okresie czasu, zanim będziemy naliczać opłaty, wyślemy do Ciebie stosowną informację.
@Specjalista_Plus: albo i nie. Miałem Nowego Plusha, podczas wyjazdu za granicę internet był rozliczany wg standardowych stawek mimo pakietu unlimited 25zł/mies z 10GB. Kontakt z BOK - konsultant twierdzi że wykorzystałem 1,3GB UE DATA. W 10 minut. Ciekawe, bo gdybym wykorzystał to dostałbym chociaż rzeczone smsy. Więc przeniosłem numer do innej sieci. Razem z dwoma rodziców. Z ofert na kartę na trzy abonamenty. Tak się traci klientów.
BOK Plusa do syf,
@Peter_Parker: Przykro nam, że tak się stało. Czy możesz przybliżyć nam sytuację? Kiedy dokładnie miała ona miejsce? Chcielibyśmy wyjaśnić tę sprawę, więc najlepiej by było, gdybyś opisał całe zdarzenie poprzez formularz: www.plus.pl/zadaj-pytanie, a następnie podał nam numer referencyjny. Dzięki temu będziemy mogli przyjrzeć się sprawie.