Aktywne Wpisy

DrMagK2 +170
Moje miasto takie piękne XD

exori_vis +636
Skończyłem dzisiaj taska który był wyceniony na mniej więcej na 3 dni. Jutro robię sobie przerwę, a oddam go we czwartek o 15:30 do review. Nie chce wytwarzać presji w zespole, w tym czasie się pouczę coś dla siebie i będę czuwać na Teams. Manager zadowolony, koledzy też, projekt idzie do przodu. Tak trzeba żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programowanie #programista15k #java
#pracait #programowanie #programista15k #java

czy jest sie z kimś w pokoju, czego moge oczekiwac od "lekarzy" i najwazniejsze jaka mam gwarancje ze mi wybiją to z głowy?
#narkotyki
#narkotykizawszespoko
#cpanie
@yankenahajcie: ja bym nie oczekiwał niczego, tak żeby się w przyszłości nie rozczarować
@przypadek_szczegolny: czyli mimo tego, że ludzie zajmują sie tym od lat i leczą #!$%@?ów walących w kanał to ciagle jest szansa ze jestem
Komentarz usunięty przez autora
@przypadek_szczegolny: nie czytalem za bardzo opini ale wychodze z zalozenia ze skoro place kilka tysiecy za ten odwyk to chyba zrobią wszystko zeby mnie do tej czynnosci,substancji (jak zwal tak zwal) zniechecą w 100%
Ja wiem ze jest to tak jakby moje postrzeganie ze place, zamykaja mnie, dają tabletki, wamawiają wychodze i elo benc. Nie mysle o tym. Wiem, że duzy bedzie rowniez moj wklad w to zebym do tego nie wrocil. Nie oplaca mi sie przykladowo isc na odwyk w ktorym mi typiarka raz dziennie powie "elo mordo nie cpaj #!$%@? pajacu".
Czy mógłbyś