Wpis z mikrobloga

• 2
@Prehton bo tutaj trafiają specyficzne okazy ludzi. Elon musk też jest typem architekta i Władimir Putin xD ale nie uważam się za zbyt inteligentnego
  • Odpowiedz
@vvertoi: No dokładnie. Ja już byłem ENTP, ISTP, INTJ, INTP, a najczęściej właśnie te dwa typy, czyli INTP i INTJ.
Po zagłębieniu się w to zrezygnowałem z testów, bo są niedokładne. Zacząłem czytać opisy danych funkcji na różnych stronach i dopiero znalazłem swój typ, którym jest ISTP.
  • Odpowiedz
@Prehton: mi akurat po przeczytaniu opisu wyszło dobrze, nie pamiętam co to było ale opisane cechy do mnie pasowały. Co nie oznacza, że każdemu tak wychodzi. To też zalezy jak zaznaczasz, bo tam jest jakaś niewiadomo jaka skala przy każdym pytaniu.
  • Odpowiedz
@desygnat: Najlepiej tutaj poczytaj sobie o typach i znajdź siebie. Jak chciałbyś jeszcze dokładniej ogarnąć swój typ to byś musiał szukać głębiej, ale wątpię, że Ci się chce, bo raczej traktujesz to jako ciekawostkę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Prehton
@mgorski przeczytałem opis tego mojego architekta z 16personalities i niestety nie pasuje do mnie. Nie wiem, ale dobrze tam odpowiadałem. A już czułem się wyjątkowy ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@desygnat: No mówię, te testy są niemiarodajne. Dużo osób pisze, że jest INTJ i INTP, i nawet nie kwestionuje tego testu, bo każdy chce poczuć się wyjątkowy. Po angielsku INTJ jest dumnie opisywany jako "Mastermind", dlatego tyle osób chce nim być.
  • Odpowiedz