Wpis z mikrobloga

@SEBIKS: o bulwa, widzę że Twój przetsiembiorca bysmesmem dalej twardo jedzie.
Mój ucichł w mediach społecznościowych, wyniósł się z pokazowego mieszkanka do mamusi i ogólnie... chyba słabo mu idzie XD

podejrzewam że zaczęło docierać do dekla, że całe życie będzie spłacał kredyty wzięte na "biznes życia".
  • Odpowiedz
@nama: ten Łukasz co kiedyś napisał, że zainwestował 1000 zł to cicho siedzi od jakiegoś czasu. A ten tutaj powyżej to już rekyn byznesmen finansowy od jakoś roku, tylko że większe głupoty p------i ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 11
ten 'Aaron' to znajomy mojej kumpeli. wejdzcie na profil i ogarnijcie jakie fotki wrzuca. az się coś robi. zdjęcie pliku pieniędzy? no bez przesady. szczyt żenady... plus, dodatkowo ma tak odrzucający typ urody... jak dla mnie porażka
  • Odpowiedz
@ripp1337: jak wrzuca "stan konta", to screen jest strasznie poucinany, ale on wiecznie mówi, że inwestuje zarobione pieniadze aby miec wiecej XD dopóki program nie jebnie XDD
  • Odpowiedz
@SEBIKS: czemu w tym coachingu jest takie wspólne lizanie sobie tyłków. Mam jednego w znajomego z LO na fb. Nic innego nie like'uje/udostępnia, tylko posty innych trenerów. Do tego ciągle robią sobie na wzajem gościnne wykłady na temat biznesu itp. Każdy ma jakieś firmy krzaki, co nawet na siebie nie zarabiają i uczą innych biznesu.
  • Odpowiedz