Aktywne Wpisy
FuckYouTony +221
Tak pewnie też będzie wyglądał kontakt ludzi z inteligentną rasą w kosmosie.
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
LatajacyAntek +134
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
W jaki sposób przymasować żeby absolutnie wszystko nie poszło w brzuch i nie wywaliło go jak bębęn bez calgonu?
#mirkokoksy #silownia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Tylko właśnie nie wiem co zrobić
Moje treningi to zwykle 2-3h w okolicach 1200-2000kcal (mierzone pulsometrem). Robię to 2-3 razy w tygodniu, czasem dołoże do tego jakiś generalny obwodowy, ale wtedy to z 400-600kcal max
Więc z rozmaitych kalkulatorów wychodzi że żeby utrzymać wagę przy moim wzroście i aktualnej wadze powinienem jeść w okolicach 3000-3200kcal. Nie jestem w stanie tyle zjeść, myślę
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz