Aktywne Wpisy
mk321 +6
Dobry_Gospodarz +273
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
https://www.wykop.pl/link/3806205/wirtualna-puszcza-bialowieska-w-skali-1-1-w-swiecie-minecrafta/
#mikroreklama
Wołam wykopujących znalezisko od co nowego
@Hiranus @ejwura @tell_me_more @Brodal@brodal @Zdejm_Kapelusz @sebeq77 @beduaz @NightBosman #saxs @Traviu @qwerte @morfix @jakub-putz @Krissmon @Fugi88888 @kwarc27 @Lettepe @trustme @vexeen @Penancea @havermeyer @mimak2 @ItsZaczi @ukuQ @lrlfit @NaTeraz @notdot @szczena3544 @Dzordzi @teka82 @mike78 @Aster1981 @pazn @b4994 @K1ngKunta @porozumienie @salvador5000 @Ziomo105 @wbutachorangutan @Filister @costadelsol @dj_mysz @flamner
Komentarz usunięty przez autora