Wszystkim którzy uważają, że trolluję na waszym kochanym tagu #xiaomi, przedstawiam skróconą wersję Waszych wpisów o wspaniałości srajomi (tylko ostatnie 24h) :)
Pozdrawiam
Co jest grane? w #xiaomi jak chce nagrać film aparatem to mnie wyrzuca na pulpit i pokazuje błąd a potem jak wchodzę jeszcze raz to już nawet zdjęcia się nie da zrobić bo nie łapie ostrości, całe rozmazane jest. #miui
Ciągle tylko napotykam wpisy że mireczkom po kilku miesiącach użytkowania #xiaomi #mi5 (podobno na #mi4 też) tworzą się jakieś artefakty na wyświetlaczach (plamy, przebarwienia).
W mi5 mojej siostry również pojawiła się żółta plama.
Wlasnie tez mam zolta plame na mi5 a wcześniej to samo na redmi3.
U mnie sharp po kilku miesiącach jak nowy, ale za to padł moduł usb...
Kolega ma problem z jego #xiaomi #mi5 nic się nie działo, nie upadł mu ani nic, a wyskoczyło mu na ekranie półkole koloru żółtego, oczywiśnie to nie przeszkadza jakoś bardzo, ale jednak jest widoczne
Przegrzał się podczas ładowania mój ma to samo :(
Mam Redmi 4A i Obraz z przedniej kamery nie ma ostrości :/ Miał ktoś tak?
Xiaomi redmi note 4 włączał się dokładnie 6minut. Bać się czegoś, czy tak jest?
Kupiłem xiaomi redmi note 4x i przy pierwszym włączeniu wyświetliło mi się tylko logo xiaomi i dalej nic sie nie dzieje
Przy wygaszonym ekranie strasznie zwalnia mi sciaganie w tle w redmi 4x ktos cos?
Mirki padła mi ładowarka do mojej Mi5, polecacie jakiś sprawdzony zamiennik?
@losowosc: Na ten moment powiem nie. Tylko przy robieniu zdjęć grzeje się w okolicach aparatu nawet jak nie używam lampy. temperatura jednak nie przekroczyła 40%. Do ładowania (na razie 2 ładowania ~15%-100%) używam ładowarki Nillkina 5V 2A(nie potrzebuje QC) i też dramatu nie ma więc na ten moment jestem spokojny.
Wszystkim którzy uważają, że trolluję na waszym kochanym tagu #xiaomi, przedstawiam skróconą wersję Waszych wpisów o wspaniałości srajomi (tylko ostatnie 24h) :)
Pozdrawiam
No coś musiało być na rzeczy :)
Na innych tagach także pojawiają się pytania dotyczące problemów z danym urządzeniem i nie ma w tym nic złego.
Komentarz usunięty przez moderatora