Wpis z mikrobloga

#4konserwy #neuropa #wojsko #polska #afera #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazpisu

A kogoż my tu mamy? Jeden z członków grupy, która brała udział w ataku na legalną demonstrację KOD w Radomiu.
Nowe formacje MON zwane WOT i jeden z ich członków (zdjęcie poniżej).

Teraz chyba staje się jasny cel PiS w organizowaniu tej grupy paramilitarnej ( ͡° ʖ̯ ͡°) #polityka
Pobierz Kempes - #4konserwy #neuropa #wojsko #polska #afera #bekazpodludzi #bekazprawakow #be...
źródło: comment_8QS0ACHsDLz9EzsgCnV2WVhcTGtQJu4c.jpg
  • 30
@Kempes: Te wszystkie organizacje, partie polityczne mające swoich fanatyków... na niektórych to działa jak pralnia mózgu, czasem się zastanawiam skąd bierze się ta głupota bezkrytycznego popierania jakieś organizacji. Normalnie jak jakieś bojówki w Kambodży, a przecież jesteśmy dużym europejskim krajem z dostępem do dobrej edukacji.
Ale wy #!$%@?, ktoś kto jest w MW itp ma w dupie jakiś PiS i inne polskie gównopartie, jeśli łączycie to z fanatyzmem pisu i z WOTem to #!$%@? skisłem xD. Chłopak widocznie jest nacjonalistą i wstąpił do WOT bo nasłuchał się Sabatonu itp i tak pokazuje swój patriotyzm. Ale wy wszędzie pis widzicie xDDDDDD
@Kempes: Nie... Po prostu napisałeś coś sensownego: ,,No i właśnie o to chodzi! Napadanie na legalne zgromadzenia, czy to MN czy KOD czy Solidarnośc czy innej organizacji jest NIELEGALNE bez względu kto napada. Wszyscy tacy idioci powinni ponieść surowe konsekwencje prawne." Dodam że (aż mi wstyd się przyznać) kiedyś dałem plusa Ospenowi. Też niechcący coś z sensem chlapnął ( ͡° ͜ʖ ͡°). A może to Ty wchodzisz