Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Miesiąc temu zakończył się mój trzyletni związek. Powoli wracam do siebie i chcę coś zmienić w życiu. Mam pytanie do #rozowepaski: Czy zaproszenie na kawę dziewczyny spotkanej na ulicy nie jest zbyt agresywne ? Jakbyście zareagowały na takie zaproszenie ? (LVL-24, super brzydki nie jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)) Nie chce szukać na siłę dziewczyny, po prostu mam ochotę iść na taką (randkę ? kawę ? - nie wiem jak to nazwać) i trochę się przełamać(introwertyk mocno).

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania no bo nie przeżyłes swojej ex i tej relacji, może sie zdażyć, że kogoś zranisz bo najpewniej nie szukasz teraz nikogo na stałe tylko zeby sie pobawic itp o ile będziesz sprawę stawiał jasno i zdecydowanie to rób co chcesz, ale weź pod uwagę ze inni ludzie tez mają uczucia
  • Odpowiedz
OP: @elokompaniero: na pewno nikogo nie zranię :) jestem z tych na wyginięciu i zabawa uczuciami drugiej osoby nie jest dla mnie(wiem jak to jest być zabawką po zerwaniu, sam tego kiedyś doświadczyłem). Wyznaję zasadę: nie robić komuś czegoś czego sam bym nie chciał przeżyć.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz

• Odpowiedz