Aktywne Wpisy
Lewusx +155
Siemanko ponownie.
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą
wykop +9
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Śpieszymy poinformować Was, że obie nasze aplikacje mobilne doczekały się kolejnych aktualizacji!
1. Zmiany w wykopowej aplikacji androidowej to między innymi:
- na Mikroblogu poprawiliśmy wyświetlanie długich wpisów, dodaliśmy również brakujący + za pomocą którego dodacie nowe wpisy;
- w znaleziskach poprawiliśmy problemy związane z powiązanymi;
- naprawiliśmy zapętlenie treści;
- wprowadziliśmy nowe playery, z lepszymi opcjami;
- ukryliśmy dolne buttony gdy otwarty jest edytor dodawania treści/klawiatura;
-
Śpieszymy poinformować Was, że obie nasze aplikacje mobilne doczekały się kolejnych aktualizacji!
1. Zmiany w wykopowej aplikacji androidowej to między innymi:
- na Mikroblogu poprawiliśmy wyświetlanie długich wpisów, dodaliśmy również brakujący + za pomocą którego dodacie nowe wpisy;
- w znaleziskach poprawiliśmy problemy związane z powiązanymi;
- naprawiliśmy zapętlenie treści;
- wprowadziliśmy nowe playery, z lepszymi opcjami;
- ukryliśmy dolne buttony gdy otwarty jest edytor dodawania treści/klawiatura;
-
#warszawa #polityka
Komentarz usunięty przez autora