Aktywne Wpisy
Kinda +440
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
martwyplod +130
Teraz na wykopie większość jest przeciwko PiS, ciekawi mnie jak wygra koalicja obywatelska ile czasu będzie musiało minąć żeby wykop zaczął ich #!$%@?ć ?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pisałem ostatnio tutaj o swoim 5 letnim związku z narzeczoną i o jej braku potrzeby bliskości. Rozmawialiśmy szczerze przez 2 godziny o nas. Oto do czego doszedłem :
- potrafimy dalej ze sobą rozmawiać, śmiać się ze swoich żartów.
- chcemy oboje naprawić naszą relację, bo nie wyobrażamy sobie życia jeden bez drugiego.
- to ja zawaliłem z bliskością, chociaż tego nie dostrzegłem, teraz widzę jak to wygląda z drugiej strony
- byłem śmierdzącym leniem, który nie potrafił wypełniać swoich obowiązków domowych (to się wzięło z tego że mama zawsze robiła za mnie jak byłem nastolatkiem)
- muszę zabić lenia.
Jedną z opcji jaką zaproponowała jest wynajęcie osobno mieszkania i spotkania się raz u mnie raz u niej, nocowania u siebie wzajemnie, chodzenia na randki ze sobą . I zastanawiam się właśnie nad tą opcją, tyle tylko że nie wiem czy to nie będzie jednak krok w tył. Co o tym myślicie?
I jeszcze jedno, nie wiem jak mam się teraz trochę zachowywać, bo chciałbym ją teraz ciągle przytulać i całować, ale to może się skończyć z odwrotnym skutkiem. Z drugiej strony nie okazując jej uczuć boję się że też to spieprzę. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #milosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale dałeś obrócic kota ogonem
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: to koniec. tak samo jak pępowiny nie odcina się na raty i nie wraca do życia płodowego tak i Wasz związek wyczerpał swoją formułę, tak samo zakończ to a nie zamrażaj, cofaj czy przewijaj. straciła Tobą zainteresowanie (#!$%@? wie dlaczego, co byłoby przydatne w przyszłości. ale ważniejsze jest to że za późno na zawracanie Wisły kijem). powodzenia w życiu :) wszystkiego mieć nie można, ale próbować warto.
Problem 1: Twój brak wkładu w obowiązki domowe.
Rozwiązanie: Po prostu ustalacie podział obowiązków i się tego trzymacie. Może być tak, że tydzień jedna osoba, tydzień - druga. Może być tak, że dzielicie obowiązki na pół, każde robi to, co woli. Albo dzielicie na pół i robie dyżury, żeby zmieniać. Chcesz zobaczyć, czy potrafisz
Co do przytulania - masz ochotę, to to właśnie rób.
Zaproponuj danie sobie dwóch, trzech miesięcy szansy i wtedy decyzję co z mieszkaniem.
nie, nie potraficie ze sobą rozmawiać, skoro wątpliwościami wolisz dzielić się na portalu ze śmiesznymi obrazkami, zamiast pogadać ze swoją NARZECZONĄ,