Wpis z mikrobloga

• 0
@prawa_reka_sorosa jesteś zadeklarowanym homoseksualista, już pomijając to czy mówisz prawdę czy nie, nie ma w Tobie nawet krzty obiektywizmu. Chociaż sam też jestem przeciwko takim plakatom, są zbyt generalizujace
  • Odpowiedz
@Kynareth: Aha, no cóż. Dla mnie słaba akcja, niszczenie czyichś wystaw to tak jak sięganie w dyskusji po argumenty niemerytoryczne - przekroczenie granicy dobrego wychowania. Lepiej zaraz obok powiesić konkurencyjny plakat ze sprostowaniem lub poprzestać na ulotkach i pokojowych pikietach.
  • Odpowiedz
@lewactwo: "Nie jestem wandalem i ignorantem. Jestem m.in. webdeveloperem, ale też udzielam się społecznie i politycznie w Kielcach."
No po prostu klasyk ,gdybym dostawał złotówkę za każdym razem gdy słyszę lewaka nazywającego wandalizm działalnością społeczną to stuzłotówkami mógłbym całą zimę w piecu palić a no i oczywiście obowiązkowy element ubioru prawilnego SJW obecny.
Masson - @lewactwo: "Nie jestem wandalem i ignorantem. Jestem m.in. webdeveloperem, a...

źródło: comment_i1mPY1hw8Qsn39yvUWZtkDwt3qt4cfFE.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@random_mutation ja nie wiem za bardzo jak rozsądnie zaradzić takiej sytuacji, ale jak napiszę na plakacie, że prawdopodobnie jesteś chujem bandytą i złodziejem to zrobisz pokojową pikietę i rozdasz dzieciom ciastka, żeby udowodnić że nie? Wstyd i żal naprawdę z tymi plakatami.
  • Odpowiedz
@Kynareth: Nie. Jeżeli zrobisz coś takiego z moim imieniem i nazwiskiem to wtedy skorzystam z Artykułu 212 Kodeksu Karnego i wytoczę Ci proces sądowy, a odszkodowanie przekażę na instytucję pożytku publicznego. Mam wrażenie, że ludzie zapominają o tym, że w cywilizowanych społeczeństwach istnieje instytucja sądu i nie wszystko trzeba rozwiązywać "na ulicy".
  • Odpowiedz