Aktywne Wpisy
MrSzakal +292
Zajebiscie, że Antosia dostanie 800 zł na wyprawkę, tylko czemu ja, 25 latek, bez dzieci, uczciwie prowadzący JDG mam być przez to dymany na każdym kroku.
#tvpis
#tvpis
DrFaithless +338
#historia #iiwojnaswiatowawkolorze #2wojnaswiatowa #woloszanski #ukraina #rosja #wojna
Kiedy jesteś takim Chadem, ze nawet w wieku 73 lat kręcisz ponad 200k wyświetleń w jeden dzień. Ty stary lisie, wychowałem się na Twoich programach, szacuneczek dożywotni za Twoja działalność <3
Kiedy jesteś takim Chadem, ze nawet w wieku 73 lat kręcisz ponad 200k wyświetleń w jeden dzień. Ty stary lisie, wychowałem się na Twoich programach, szacuneczek dożywotni za Twoja działalność <3
Dobranoc Mireczki, ja wychodzę do ludzi, a wy bawcie się dobrze w piwnicy
Na tinderze takie przesuwam w lewo :-)
Mnie naprawdę nie boli, że ktoś się dowartościowuje na wykopie, czy traktuje go jak fotkę czy tindera, ale w takich sytuacjach lubię zwyczajnie sprawdzić jaki dystans do siebie posiada dana osoba. Wierz lub, nawet Cię nie oceniłem, bo za przedstawiłaś się zbyt jasno. Miłego dzionka.
Piękny Pan powróżyć?
Piękna Pani powiem Ci jak masz na imię - kończy się na A xD
Żeby nie było, gościa z filmiku nie pochwalę, bo sprowokował mocno ludzi, których wcale nie trzeba prowokować, bo pokazali swą naturę. ;)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
( ͡º ͜ʖ͡º)
Chociaż ja bym tam swipował w prawo albo zagadał na ulicy