Wpis z mikrobloga

@lupaczkokosow: nie nie cumplu, nie chodzi o mojego kija w dupie a o to, że poziom tego miejsca nie osiągnął dna ani żadnego mułu. To jest brodzenie w gównie po same kolana. pozdrawiam
  • Odpowiedz
@Gacrux:
tylko czym sie rozni taki generator od 90% zawartości gorących czy mema z podpisem pod zdjęciem? Niczym, forma tylko inna. Nie ma co się spinać o jakis smieszny/niesmieszny obrazek.
Pozdrawiam rowniez:)
  • Odpowiedz
@lupaczkokosow: choćby spontanicznością. Nie są to reżyserowane sytuacje wpasowujące się w puentę autora. Na tym polega śmieszność. Coś czego się nie spodziewasz. Taki "twist". pozdrawiam
  • Odpowiedz
@Gacrux:
Nie mowie, ze jest to regula, ale sam kilka razy stworzylem "uznanego" mema jakkolwiek to brzmi;p
W moim wypadku glownie najpierw byl pomysl, a do popiero pozniej szukanie odpowiedniego obrazka, ktory by pasowal do tekstu. Mysle, ze zupelnie nie potrzebnie doszukujesz sie tutaj probemu:)
  • Odpowiedz
@magik111: HAHAHA TY NIE ROZUMIESZ ŚMIESZNOŚCI TEGO HAHA OBRAZKA HAHA!!!
ON CHCIAŁ DRONA ZA 200PLN A NIE DYMAĆ SWOJĄ LOSZKE Xddddd HAHAHAHA. TO WSZYSTKO JEST TAK PRAWDZIWE HAHAHA!!! WIEM BO SAM MAM PODOBNIE HEHE!!
  • Odpowiedz
@karczochh:

CV
(...)
OSIĄGNIĘCIA:
- NAJŚMIESZNIEJSZY MEM KTÓRY WYLĄDOWAŁ NAWET NA GŁÓWNEJ "STREFA BEKI" NIE MÓWIĄC JUŻ O BULUDUPY JAKI WYWOŁAŁ NA PORTALU ZE ŚMIESZNYMI OBRAZKAMI
  • Odpowiedz
18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.