Aktywne Wpisy
Linnior88 +40
Jak to jest że ludzie inteligentni , ciągle mają jakieś wątpliwości, nie wierzą w siebie a osoby głupsze zachowują się jakby wszystkie rozumy pozjadaly i są takie pewne siebie ?
Czy to chodzi o to że osoba inteligentna ma wyższy poziom samoświadomości ?
Czy to chodzi o to że osoba inteligentna ma wyższy poziom samoświadomości ?
Cinoski +14
Siostra ze szwagrem planują kupić samochód za 100k, oboje dymają w kołchozach, mają dziecko, małe mieszkanie ale kurde suv musi być. Jeszcze spytali czy im pożyczę 20% bo nie mają.
przyszłość, a tu takie mi tu.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kojarzy mi się z memem 'Cokolwiek robisz, pamiętaj, nie warto'.
#motywacja #gunsnroses #pokazpolmordy #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
A na atencję nie liczę akurat.
@OstatecznyArgument Jeśli mam prawo głosu, to wolę już wielkie, jarmarczno-różowe dildo XD
TAK, A O CO CHODZI?
I drugie pytanie - Co Cię akurat to interesuje? :D
Ogółem ja wybieram albo GC albo trybuny
płyta odpada
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A na koncercie byłam z rodzicami, bo ogólnie cała akcja to spełnienie marzenia mojego taty. I właśnie dymam 630km do domu :v
chciałem tam być, niestety coś mi wypadło i się nie udało.
Gunsów bardzo bym chciał zobaczyć bo kiedyś bardzo ich lubiłem.
w 2012 jak byłem za mały żeby sam jechać to nikt nie chciał ze mną to myślałem, że w tym roku sobie odbije :/.
Cóż. Przynajmniej Slasha widziałem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Gorzej z nagłośnieniem, wokal był nieco stłumiony, a i organizacja kulała, bo widziałam kilkanaście sytuacji, kiedy podwójnie sprzedali bilety ( ͡° ʖ̯ ͡°)
rozmiar GC to też porażka.
Trzeba będzie się zabrać za jeżdżenie na koncerty do sąsiadów bo to co Evil Nation wyprawia to porażka
@anuszqa: Na pewno interesuje mnie bardziej niż to, że niebieski robił Ci zdjęcie.