Aktywne Wpisy
cleopatre +51
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Silklash +509
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Niestety ale chyba znowu nas czekają mroczne czasy kadry za jakieś 5-6 lat a patrząc na to jak Robert jest eksploatowany to nawet pomimo świetnego prowadzenia się i tak w wieku 31-32 lat będzie mial powoli się wypalać
#pilkanozna
@jablkabanany: przyklady? IMO tam cala kadra pasuje do tego "co by było gdyby" o RL
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście to, że dobrze się zapowiadają, to nie wszystko, potrzeba dużo więcej - pamiętam "złotą" ekipę Globisza - chyba u18 - Mila, Madej, Kuszczak,
@jablkabanany: xD najbardziej przehajpowany pilkarz eklapy
Nie widzę w kadrze jego następcy.Teza,że każdy z graczy będzie w niego wpatrzony jak
Co do kownackiego: poczytaj sobie jego wypowiedzi - to jest #!$%@? burak/pozer ktory mysli, ze juz jest krolem eklapy, gdzie mu do RL, ktory nigdy nie gwiazdorzyl, tylko ciezko #!$%@??
Szczerze, to nie śledziłem wypowiedzi Kownackiego, ale jeśli jest taki jak mówisz, oby się ogarnął. Może jakiś solidny trener będzie potrafił doprowadzić go do porządku - zobacz na Szczesnego - o nim chyba nie powiesz, że nie ma
Mysle ze ważniejsze jest zeby w kadrze był lider. Ktos o dobrej, nieskazitelnej reputacji do kogo reszta drużyny czulaby respekt.
Wydaje mi sie ze wlasnie z kilka lat gdy Lewy odejdzie to wlasnie Zieliński mógłby przejąć jego role, ale to