Wpis z mikrobloga

@FireDash: I tak - z jednej strony chce się #!$%@?ć, bo to jest krzywdząca sytuacja dla uczciwych studentów. Z drugiej jednak strony #!$%@?ąc, możemy narazić się innym studentom i zacznie się gnębienie i wyśmiewanie. Weź tu człowieku bądź mądry...
  • Odpowiedz
ty przez ten czas rozwinąłeś w swoim mózgu więcej ścieżek neuronowych niż oni, więc jesteś mądrzejszy.

@fruktoza: skąd ta pewność? Przynajmniej część z pozostałych w tym czasie mogła uczyć się tego, co ich rozwinie w porządanym kierunku, a nie robić coś niepotrzebnego "bo tak kazali".
  • Odpowiedz
@FireDash: studia w pl to jest pełna patola, kiedyś dostałem 3+ z pracy, której nie oddałem, profesorek mówił że pamięta i była nawet niezła. W swojej kanciapie miał z 500 prac, nie ma opcji żeby to przeczytał kiedykolwiek.
  • Odpowiedz
@FireDash: U mnie na uczelni była podobna akcja z egzaminem z przedmiotu "Elektroakustyka", czy jakoś tak. Rok w rok były identyczne pytania: należało napisać dużo definicji, opisów, zrobić kilka wykresików charakterystyk itp. Wszyscy robili sobie gotowce i podkładali w czasie egzaminu. Ważne, że wszystko musiało być ładnie popodkreślane, wykresiki obowiązkowo kolorowe. A kolega, który akurat mocno interesował się tą tematyką i wszystko umiał uznał, że szkoda czasu na gotowca i
  • Odpowiedz