Aktywne Wpisy
incar +1018
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca.
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Troche drogo, ale bardziej podchodzilem do tego jak do zabawy w lunaparku nizeli alternatywy do auta.
#motocykle #skutery
Wolam tez @Oskarek89 bo niedlugo tylko tym bedzie mogl jezdzic xD
Komentarz usunięty przez moderatora
http://superauto24.se.pl/przepisy/kto-moze-jezdzic-skuterem-jak-zdobyc-prawo-jazdy-ile-trzeba-miec-lat-zeby-rozpoczac-kurs-nauki_336918.html
@pod_l: No ale to w abo, a tak cena ta sama. No i mało dosyć skuterków, ale będę się przyglądał!
@Mato: Tutaj możesz gdziekolwiek. Tak na chodniku można, tak żeby nikomu nie przeszkadzał, oraz żeby był też widoczny w razie jak by ktoś chciał z niego skorzystać i by go szukał.
@Mato: No polecam, super zajawka! :D
Tylko załóż konto wcześniej bo trzeba wysłać zdjęcie/san dowodu lub prawka.
Tam niby w 24h aktywują, ale ja zadzwoniłem do nich i miałem konto aktywne w ciągu 15 min.