Wpis z mikrobloga

Dziś po raz drugi korzystałem z Blinkee, tym razem dłużej, bo do pracy i z pracy i powiem wam, że jak ktoś z was chce sobie popyrkać w #warszawa na skuterku/moto, a nie ma prawka lub nie chce kupowac piędziesiony to super sprawa :)
Troche drogo, ale bardziej podchodzilem do tego jak do zabawy w lunaparku nizeli alternatywy do auta.
#motocykle #skutery
Wolam tez @Oskarek89 bo niedlugo tylko tym bedzie mogl jezdzic xD
loczyn - Dziś po raz drugi korzystałem z Blinkee, tym razem dłużej, bo do pracy i z p...

źródło: comment_PHbMUIHtyVCkB2lFi8WWQgjjsW8a9JyG.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@loczyn: Posiadanie ważnego prawa jazdy co najmniej kategorii AM lub wyższej (wymagane uprawnienia do prowadzenia skuterów elektrycznych z silnikiem elektrycznym o mocy do 4 kW), jeśli 18 lat ukończyliście w 2013 lub później.
  • Odpowiedz
Zapraszam na jedenslad.pl - w abo minuta jazdy to tylko 20 groszy. A za inicjalne 49 zł jest 3,5 godziny jazdy :)
  • Odpowiedz
Zapraszam na jedenslad.pl - w abo minuta jazdy to tylko 20 groszy. A za inicjalne 49 zł jest 3,5 godziny jazdy :)

@pod_l: No ale to w abo, a tak cena ta sama. No i mało dosyć skuterków, ale będę się przyglądał!
  • Odpowiedz
@loczyn: Głupie pytanie, bo w sumie nigdy nie jeździłem na takim skuterku. Gdzie go mogę zostawić na chodniku na przykład? Bo tego nie wiem przyznam szczerze
  • Odpowiedz
Głupie pytanie, bo w sumie nigdy nie jeździłem na takim skuterku. Gdzie go mogę zostawić na chodniku na przykład? Bo tego nie wiem przyznam szczerze

@Mato: Tutaj możesz gdziekolwiek. Tak na chodniku można, tak żeby nikomu nie przeszkadzał, oraz żeby był też widoczny w razie jak by ktoś chciał z niego skorzystać i by go szukał.
  • Odpowiedz
Zajebiście, aż chyba sobie spróbuję :D

@Mato: No polecam, super zajawka! :D
Tylko załóż konto wcześniej bo trzeba wysłać zdjęcie/san dowodu lub prawka.
Tam niby w 24h aktywują, ale ja zadzwoniłem do nich i miałem konto aktywne w ciągu 15 min.
  • Odpowiedz
@loczyn: Za moment 100 skuterków. A cena w abo - po 60 minutach wychodzi już taniej. No i 49 zł na 210 minut (to inicjalne) daje 23 grosze za minutę :)
  • Odpowiedz