Mirki z tagów #ios #iphone #apple jak zrobić, żeby mieć podgląd plików w iCloud? Na razie w iCloud Drive mam taki oto widok, mimo pełnej synchronizacji z iTunes i w ustawieniach #kiciochpyta
@KosmicznyKot: chyba nie ma tu nic do wyswietlenia bo zdjecia masz w bibliotece zdjec (icloud ich nie pokazuje), tak samo archiwum jest niewidoczne dla usera, pozostale dokumenty to chyba pliki programow trzymane wewnatrz nich (jak keynote,pages itp.). wrzuc cos na drive przez komputer np. mp3 i zobacz czy sie pojawi
@thatguy93: @mrmydlo: @PRXPR: Ok dzięki, myślałem że da się tu podglądać backup zdjęć etc jak w dysku Google, a mam rozumieć, ze jak iPhone mówi, że fotki ma na iCloud to one tam są i widoczne dopiero z poziomu strony iCloud.com?
@KosmicznyKot: Jeżeli masz włączoną synchronizacje to owszem. Fotki możesz podejrzeć z poziomu strony icloud, albo aplikacji na windowsa. W osx to jest zintegrowane z systemem.
@thatguy93: obecnie mam jeszcze dysk Google z androida i tam mam backup, tez nie narzekam, a po prostu ostatnio po ogarnięciu iCloud zastanawiałem się gdzie te fotki co synchronizuje ;)
@thatguy93: @mrmydlo: W OneDrive jest coś takiego, że masz na komputerze folder z plikami i możesz zaznaczyć czy chcesz te pliki mieć dostepne czy tylko offline. Jak potrzebujesz ich to po prostu klikasz na pliki i Ci szybko pobiera. W ten sposób nie marnujesz miejsca na dysku. Jest coś takiego w iCloud? Bo chętnie bym się przesiadł.
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link