Aktywne Wpisy
Nicolaia +208

Kenjiy +9
Zdarzyła się dziwna sytuacja w moim związku. Od jakiegos czasu chciałem spróbować seksu analnego z moją dziewczyną. Po kilku probach i rozmowach wreszcie się zgodziła jednak pod pewnym nietypowym warunkiem. Otóż ona tez mi chce włożyć w "to" miejsce sztucznego penisa, żebym poczuł jakto jest. Jak ja sie na to zgodzę, to ona tez zgodzi sie ja penetrację analna. Szczerze powiedziawszy nie wiem co o tym myśleć, generalnie jestem otwarty na wszelkie

Egh... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chyba troszeczkę źle do życia poszedłem mireczki.
Jestem ekstrawertykiem, chodzę na wszystkie imprezy, generalnie lubiany. Problem leży w #seks.
Miałem już kilka szans zaliczyć pierwszą - lepszą panienkę na imprezie, i co? Przez myśl zawsze przechodziło mi - chcę przeżyć pierwszy raz z osobą którą kocham, a nie z losową różową. I tak minęło mi 20 pare lat życia. Miałem kilka #rozowypasek, ale jakoś nigdy nie chciałem tego. Nie wiem czy droga którą obrałem jest poprawna, szczególnie że miałem sporo okazji. Czekać na wybrankę serca, czy walić pierwszą lepszą?
Co robić, jak żyć mireczki? (╥﹏╥)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Za to było wiele różowych którym imponowało doświadczenie w tych tematach. Znam też kilka rozczarowanych potencjalnym współspaczem :)
No chyba, że ktoś kłapie na lewo i prawo jaki to jurny z niego kogucik, zalicza na lewo i prawo - no to jasne że potencjalna przyszła partnerka trzy razy się