Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
Dokladnie to samo mowilo sie o LeBronie. Wtedy bylo, ze KG, Ray i Pierce to co innego, bo byli juz po swoim prime. Teraz zmieniala sie perspektywa, ale LeBron polaczyl sie z dwoma superstarami i wowczas wszyscy sie zastanawiali jak to Miami nie r---------i ligi. LeBron tez poszedl najlatwiejsza droga, tylko wtedy byly inne warunki.
Teraz moim zdaniem tez nie docenia sie troche supportu LeBrona. Pilka jest jedna, wiec ciezko zeby wszyscy robili kosmiczne staty, ale taki Love to przeciez czolowy PF, ktory przed przyjsciem do CLE robil 26/12. Irving w finalach wchodzi na zupelnie inny poziom i jest byc moze nawet najlepszym PG. Do tego ma sporo dobrych rolesow.
Do tego mam wrazenie, ze to 73-9 w tamtym roku tez niektorym przeslania obraz. GSW to przede wszystkim swietnie funkcjonujaca i dopasowana druzyna, a nie zbior gwiazd. Taki Kyrie krecil lepsze staty niz ktokolwiek z GSW. Zdaje sobie sprawe, ze Green to przede wszystkim obrona, staty to nie wszystko itd., ale wiadomo o co chodzi.
LeBron gra kosmos, ale tez ma swietnych partnerow. Teraz sobie mozna spekulowac, ale G3 Cavs przegrali przez wlasna glupote i przy 2-2 bylaby zupelnie inna dyskusja. Podpowiem, ze jak super LeBron by nie gral, to sam tego nie osiaga.
Ogolnie chce powiedziec, ze po tym co zagral w finalach LeBron percepcja zmienila sie o 180 stopni i to nagle on jest tym bohaterem, ktory walczy z ludzmi, ktorzy poszli na latwizne. Mimo, ze zrobil dokladnie to samo i tez bylo p---------e, ze Jordan nigdy by sie nie polaczyl z rywalami. Teraz roznica jest taka, ze mowil sie, ze ten czy tamten nigdy nie poszedlby do zespolu, z ktorym przegral. Za 5 lat kolejny superstar zrobi cos nowego i bedzie, ze Durant moze i poszedl do GSW, ale tego czy tamtego to k---a by nigdy nie zrobil.
#nba
@Zdradzony_O_Swicie: Ten ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale skoro nie znasz składu Celtics z 2008...
Kto był odpowiedzialny za stworzenie Wielkiej Trójki w Miami?
LeBron czy
No wybacz, ale jezeli teraz nagle czytam, ze LeBron wcale nie poszedl na latwize i nie wybral latwiejszej drogi to z kolei nie wiem co ja mam