Wpis z mikrobloga

@Kaczypawlak: najbardziej to bym chciał aby PIS i PO sie potknęli rozwalili sobie te głupie ryje. Poważnie sytuacja Polski jest tragiczna. Nie ma alternatyw. Wciąż wybiera się mniejsze zła.
  • Odpowiedz
jak to nie ma alternatywy?Wystarczy zaufać Panu Januszowi Korwin Mikke i przestać się emocjonować co sądzi o Hitlerze albo niepelnosprawnych

@Hamouma: On dalej ma 4,76%, jak coś nadzieja w Kukiz;]
  • Odpowiedz
@Jebwleb: są coraz mocniej zdesperowani,to tylko pokazuje poziom tych ludzi.Jak ja bym zalozyl ugrupowanie obywatelskie sprzeciwiające się pisowi i przyszedlby do mnie Mazgula z Lesiakiem "Ej Hamouma,my też nie lubimy pisu" to by wylecieli na kopach,a te KODy z obywatelami RP to by samego diabla przyjęli byleby tylko byl przeciwko Prezesowi i reszcie
  • Odpowiedz
@Jebwleb: Przyjdzie i na nich czas, ale teraz byłoby to zbyt wcześnie i dało by fory tym idiotom z PO N oraz reszty szemranego towarzystwa. Trzeba się przygotowywać i zwierać szeregi po Prawej stronie. ale tu jest potrzebny umiar i rozsądek a także chęć do pewnych ustępstw względem reszty prawej strony, a wszystko to jest celem trwałego zjednoczenia...
  • Odpowiedz
@Jebwleb: Kiedyś wiązałem nadzieje z Korwinem, ale jemu też nie zależy. Gdyby zależało nie byłby tak bardzo dogmatyczny i starałby się realnie coś robić ku wejściu do sejmu i stopniowemu przejęciu dusz. Obecnie wiążę pewne nadzieje z KUKIZ'15.
Obserwuję ich i jak się uczą polityki.
  • Odpowiedz