Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirasy mam dylemat moralny. Moja dziewczyna, w mojej ocenie mocne 8/10 wyznała mi, że urodziła się facetem. Na pierwszy rzut oka nic, absolutnie NIC w jej wyglądzie nie wskazuje, że nim była, stąd był mój spory szok. Kocham ją ale to wyznanie zmurowało mnie kompletnie - jako hetero i jako osoby która miała do trans jednak pewne uprzedzenia. Poprosiłem o czas na przetrawienie tego, zgodziła się. Myślę, aby iść do psychologa, jestem kompletnie rozwalony uczuciowo. Kocham ją czy jego i nie wiem co robić, co o tym myśleć (,)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 24
@TaoHosts: To wiedz, znawco prawdziwych i normalnych kobiet, że nie każda ma idealnie taką samą reakcję na wszystko. Mogą mieć mniej gruczołów śluzowych w macicy, mogą mieć bardziej rozcieńczony śluz, mogą mieć bardziej gęsty, mogą mieć różne patologie z jego wytwarzaniem, na przykład problemy z estrogenami, przez co przedwczesną suchość pochwy i sromu. Ale też wiele innych zaburzeń, które mogą być czasowe, mogą być wrodzone i na całe życie. Nie każda