Aktywne Wpisy
Lukardio +106
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +769
#wygryw #pdk
głeboki oddech? w takiej sytuacji gdy obrazana jest wiekszosc kobiet bo ich obraz jest pokazywany w negatywnym swietle?
@keylornavas1: wśród ludzi nieuczciwych to jak najbardziej prawda. Jak ktoś ma honor i jest uczciwy to nie ma problemu, bo i w czym? Tak to jest jak się zadaje z "nowoczesnymi" dziwkami, które są podsycane przez wszelkiego rodzaju youtuberki i ogólnie popkulturę.
@fstab: czyli wcześniej bolec tez pewnie był, tylko "nie widziałeś"... I nie wierz w bajki, że nie. Choćby miała zginąć to nie powie.
@MeAndI: Większość co pisze, że było warto to różowepaski. Taki zbieg okoliczności xD Natomiast niebiescy piszą, że kończyło się to wiadomym.
Powodzenia Mirku, ja przetrwałem z moją rok odległości 1,5k km, a wcześniej razem spędziliśmy tylko 5 miesięcy. Teraz czeka nas 6 miesięcy razem, a dalej - jeszcze niewiadomo. Czasem jest ciężko, ale prawda jest taka, że można to przetrwać, jeśli tylko obojgu stronom na sobie zależy.
@Siaa: Ale zawsze się znajdzie ktoś, kto z całą pewnością stwierdzi, że bolcuje ją jakiś lokals, znacznie częściej niż OP.
@Kynareth
@jabadabadupka
Tak samo u mnie. Dojazdy raz na dwa tygodnie. Ta ekscytacja i rozpacz, gdy na peronie, zostawał cały mój świat. Od 5lat jesteśmy małżeństwem, a od 12 lat w związku. Te piwniczaki to jakieś psychiatryczne przypadki paranoi.