Wpis z mikrobloga

@MarianKolasa: wiekszosc ale nie wszystkie? to mi nawet żal tego malego procenta poważnych komentujacych :P
głeboki oddech? w takiej sytuacji gdy obrazana jest wiekszosc kobiet bo ich obraz jest pokazywany w negatywnym swietle?
  • Odpowiedz
niechcialem tego głośno mówić bo OP widać zakochany xD ale to oczywiste w związkach na odległość, prędzej czy później.

@keylornavas1: wśród ludzi nieuczciwych to jak najbardziej prawda. Jak ktoś ma honor i jest uczciwy to nie ma problemu, bo i w czym? Tak to jest jak się zadaje z "nowoczesnymi" dziwkami, które są podsycane przez wszelkiego rodzaju youtuberki i ogólnie popkulturę.
  • Odpowiedz
ja tak 3 lata jeździłem. Zamieszkała u mnie i po 5 msc znalazła sobie bolca na boku.

@fstab: czyli wcześniej bolec tez pewnie był, tylko "nie widziałeś"... I nie wierz w bajki, że nie. Choćby miała zginąć to nie powie.
  • Odpowiedz
@wypok_smieszne_obrazki: często w czwartek/piątek wyjeżdżałam, 8h jazdy. Cały piątek, sobota i niedziela razem, a potem w niedzielę wieczorem powrót i z pociągu na zajęcia :) Ale to wszystko zależało od tygodnia. Niekiedy nie widzieliśmy się nawet kilka tygodni, niekiedy przyjeżdżałam na dłużej. Raz tylko było tak, że nie widzieliśmy się długo i długo mieliśmy się nie widzieć, a też czasu było mało. Wyjechałam w czwartek rano. O 13 na miejscu,
  • Odpowiedz
I wyżej piszą osoby które po pewnym czasie takiego związku zamieszkały razem.

@MeAndI: Większość co pisze, że było warto to różowepaski. Taki zbieg okoliczności xD Natomiast niebiescy piszą, że kończyło się to wiadomym.
  • Odpowiedz
@Krachu: wykop motzno w komentarzach XD

Powodzenia Mirku, ja przetrwałem z moją rok odległości 1,5k km, a wcześniej razem spędziliśmy tylko 5 miesięcy. Teraz czeka nas 6 miesięcy razem, a dalej - jeszcze niewiadomo. Czasem jest ciężko, ale prawda jest taka, że można to przetrwać, jeśli tylko obojgu stronom na sobie zależy.
  • Odpowiedz
Ale przyjemnie się czyta takie wpisy o szczęśliwych, zakochanych ludziach. <3

@Siaa: Ale zawsze się znajdzie ktoś, kto z całą pewnością stwierdzi, że bolcuje ją jakiś lokals, znacznie częściej niż OP.
  • Odpowiedz
  • 0
@Muireann: ale że nie ma w tym żadnej prawdy? jak różowy nie dostaje odpowiedniej ilość atencji to szuka jej u kogoś innego, a ciężko jest to robić ma odległość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krachu nie słuchaj tych spierdoxów. Jak obojgu wam odpowiada taki związek to ciągnij to. Ja do swojej różowej też sie kulałem pociagiem 2 godziny dwa razy w tygodniu i każdy mi mówił że jestem p------y i pół roku nie wytrzymamy. Jeździliśmy tak do siebie 5 lat a potem zamieszkalismy razem. Teraz jestesmy 11 lat ze sobą i 4 lata po ślubie. Powodzenia
  • Odpowiedz