Wpis z mikrobloga

Czy #rozowepaski, które jeżdżą na wózku inwalidzkim mogą uprawiać #s--s? Czy to zależy, niektóre mogą, a niektóre nie? Poznałem ostatnio fajną dziewczynę na wózku, ale jakby nie mogła, albo wyglądałoby to jak walanie naprutej laski to wolę w to nie brnąć.

#zwiazki #logikarozowychpaskow
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dolan: Widzę że tu konesera spotkałem z tym zdjęciem jak rucha w anal xD pamiętam jak to był mem dobrych parę lat temu na 4chanie ( ͡ ͜ʖ ͡) Miałem to wrzucić ale nie zapisałem tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kuroko76: Mogą uprawiać s--s, pić i wiele inne rzeczy ;) Na co najwyżej możesz natrafić, to problem ze "smarowaniem" i wtedy trzeba lubrykantów żeby sobie nawzajem kuku nie zrobić.
@InsaneMaiden: Swoją drogą, nic o tym nie czytałem jakoś więcej, ale chyba organizm ludzki trochę jest zabezpieczony na tego typu wypadki i jednak mimo uszkodzenia rdzenia to da się coś tam osiągnąć bo nie jest to całkiem kaplica. No
  • Odpowiedz
@kuroko76:

"jakby nie mogła albo wyglądałoby to jak walenie naprutej laski to wolę w to nie brnąć"
Jakie to jest obrzydliwe, że wam dziewczyny są potrzebne tylko do ruchania. Gardzę wami, zwierzęta.
  • Odpowiedz
@ludzik: nie znam wielu takich przykładów. Wiem jedynie, że podstawowymi kłopotami jakie mogą mieć sparaliżowanie osoby, to właśnie troche zaburzone czucie i problem z nietrzymaniem moczu. Sa na to specjalne leki i można pod odpowiednim kątem prowadzis rehabilitację.
Trzeba sobie jakoś radzić :-)
  • Odpowiedz