Wpis z mikrobloga

Czy to rozstępy? Nie widać za dobrze, na żywo bym to opisał: różowo-czerwone nieregularne kreski, coś jak pęknięcia.
Mam od dawna ale zawsze to były blado różowe kreski a teraz przy robieniu pompek zrobiły się praktycznie krwiste.

Jest to z lewej strony pomiędzy pachą i piersią
#niewiemjaktootagowac sory za #silownia ale może wiecie #rozstepy
k.....v - Czy to rozstępy? Nie widać za dobrze, na żywo bym to opisał: różowo-czerwon...

źródło: comment_Zc2r7cbQauFWTLKapk7eaIeZUjAcBgWk.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kemba_kukuczkov: Też mam, mnie się zrobiły jak w wakacje siedziałem 5x w tygodniu na siłce, i wcinałem kreatynę. Kup sobie w aptece krem/olejek na rozstępy dla kobiet po ciąży to znikną. Jeśli nic nie zrobisz to już ci tak zostanie, tylko zmieni kolor na jasniejszy
  • Odpowiedz
@pestis: ale też rezygnować z ćwiczeń bo pogłębiają, a na to nie ma szans, krem spróbuję jakiś ale wiem już że będę miał ślady, lipa

@Delfin17: niczego nie katuję, tutaj prawdziwy mikro mikro i nie koks ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jakąś słabą skórę mam lub to wina złych lub braku rozgrzewek
  • Odpowiedz
@kemba_kukuczkov: Bo nie używałem, nie chciało mi się chodzić do apteki xD

Ale jak się pojawiły to spędziłem trochę czasu na forach dla "koksów", i tam właśnie polecali te "smarowidła" dla kobiet po ciąży, stąd też moja porada :D
  • Odpowiedz
@kemba_kukuczkov kremow etc nie polecam niewielkie efekty - jedyna opcja to laser. niestety takie uroki jak masz #!$%@? skore, ja rozstepy na nogach i dupie mialem pare lat przed tym jak zaczalem trenowac cokolwiek.
  • Odpowiedz
@Karoleer: też mam podobnie, białe kreski koło kolan, pośladki z boku też w takich "bliznach". Jeszcze zobaczyłem, że z prawej strony koło pachy mi się robią rozstępy, czyli i z lewej i prawej mam.
Nie tyłem ani nie ćwiczyłem jakoś wymagająco a tu takie rozstępy. To jest tragedia.

Może kremy na świeże rozstępy coś pomogą jakby co ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kemba_kukuczkov: Kremy pomogą ci je jedynie szybciej wybielić. Zamiast czerwonych lub fioletowych zrobią ci się białe. Bez kremu po jakimś czasie też same rozjaśnieją. Za to polecam stosować te kremy dla kobiet w ciąży profilaktycznie żeby nie pojawiały się nowe.
  • Odpowiedz