Wpis z mikrobloga

@quadrx: Dla Jagi wicemistrzostwo to sukces, pewnie - zwłaszcza z takim budżetem. Dla Legii inne miejsce niż pierwsze z jej budżetem i potencjałem piłkarzy to porażka. Nie rozumiem, czemu mielibyśmy się cieszyć z drugiego miejsca.
  • Odpowiedz
Napisałem w drugim komentarzu, że nie ma się z czego cieszyć, ale plakanie gdy jeden sezon się nie uda jest bez sensu. Ale róbcie co chcecie. Ja jestem kibicem Lecha i cieszę się jak raz kiedyś uda się ugrać mistrza i tyle
  • Odpowiedz
@quadrx: Tylko że w tamtym sezonie frajersko straciliśmy przewagę i daliśmy wyprzedzić się Lechowi. Co innego gdybyśmy gonili czołówkę z 14. miejsca i nie zdążyli przed końcem sezonu.
  • Odpowiedz
@Venro: @Oskarek89: nie chodzi o to ze 1 czy 2 czy 3, gdyby w LM 2 zespoly mialy miejsce pewne to spoko, mogloby i 2 byc...a tak ? jakas Jagiellonia z Bialorusi by wygrala, z Legii polowa gosci by #!$%@? gdzies by grala w lidze mistrzow, Jaga odpada w pierwszych dwoch meczach i #!$%@?...nie kibicuje nikomu w polskiej lidze, ale za Legie bede trzymal kciuki w eliminacjach :)!
  • Odpowiedz