Aktywne Wpisy

dziobnij2 +38
Roger_Casement +112
Halo, @Watchdog_Polska kiedy zareagujecie na haniebne, według demokratów, słowa Tuska o imigracji? Toż to czysta ksenofobia i nacjonalizm, pasujące bardziej do skrajnie prawicowego skrzydła Konfederacji, a nie liberalnej, europejskiej i postępowej partii, za jaką chce uchodzić PO...
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #neuropa #konfederacja #francja #europa #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #neuropa #konfederacja #francja #europa #polityka

Nie ta kolejność dat. Kaczyński wypowiedział te słowa dopiero w spocie w kampanii prezydenckej a tu jak widać napisane 2 dni po katastrofie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mister_pink: Co z tego, skoro odnosił się do tych samych wydarzeń? Ja wiem, że ten film jest niewygodny, ale skasować go z YT nie jest tak łatwo jak ze strony PiS, skąd zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach.
Ale czy ja piszę o kasowaniu filmu? Piszę że chronologicznie pierwszy był wpis redaktora wyborczej więc nie można tego określić jako "cytat z prezesa", co najwyżej prezes zacytował redaktora.
Bardzo możliwe bowiem, że sprawa ma drugie dno...