@log2n: Ja mimo wszystko i tak wybrał jakąś dziewczynę po socjologii (ale na uniwerku typu UW, UWr, UJ czy jakieś inne na wyższym poziomie) niż dziewczynę po technikum. Cholera, szczerze mówiąc nawet ASP lepsze. Może jakieś szczęście miałem, ale raz jak po jednym koncercie gadałem z dziewczyną z ASP, to nie dość, że była milsza od mnóstwa księżniczek to i potrafiła jako tako pogadać o Albercie Camus, Nietzchem czy o
jedyne co jest słabe to że dziękuje tym niższym od siebie, chociaż akurat mi to lata.
Dlaczego to jest słabe? Nie rozumiem.
Od siebie napisała, że będzie gotować i w domyśle daje podobny poziom, czyli skoro wymaga studiów to pewnie można z nią o czymś porozmawiać a nie tylko wyruchać, dodatkowo pisze, że wymaga normalnego faceta i nie zależy jej na wyglądzie, a to że oblechy jej nie podniecają, to tylko dobrze o niej świadczy. Nie wiem jakiego Ty niby opisu byś chciał, szczególnie w miejscu gdzie to kobieta ma naturalnie większy wybór.
@BDLK_IMPRTR: I co z tego, że nie ma kontroli? Ona może nie chcieć kogoś niskiego. Jak mi się nie podobają blondyny (hipotetycznie :D), albo wyższe kobiety ode mnie, to nie mogę napisać, że takich nie chce, bo nie mają wpływu na swój wzrost albo naturalny kolor włosów?
@BDLK_IMPRTR Jeśli odrzuca facetów ze względu na brak wyższego wykształcenia, to nie jest mądra i to moim zdaniem wystarczy, by jakoś ją ocenić. Dziś każdy może mieć studia i ich ukończenie o niczym już nie świadczy i w żaden sposób nie wyróżnia. Nie każdemu są też one potrzebne i są ludzie bez studiów znacznie lepiej wykształceni o tych, którzy je mają. Śmieszne, że czasem trzeba to w ogóle tłumaczyć, ale zauważyłam,
@Koteu81 ale ja ją rozumiem, skoro sama ma wyższe kształcenie, to czemu nie miałaby go wymagać od potencjalnego partnera? XD pomijając programistów-samouków 15k jednak większość lepszych zawodów wymaga wykształcenia. No i nie tylko gownokierunki na tym świecie istnieją ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kamienie: jasne, że to o niczym nie świadczy, ale jednak tak jak pisali wyżej studia dają większe szanse na ogarniętą osobę, zdarzyło mi się spotkać z paroma dziewczynami po bez studiów i to była padaka, fryzjerki z pustymi główkami, Karynki, które siedziałyby w domu na dupie całymi dniami, i dziewczyny szukające rozpłodowca na już (bo wstyd przed koleżankami, że 22 lata na karku i jeszcze ani jednego bachora) :) normalna
@Koteu81: Żaden tam #rakcontent. Parę postów wyżej w gorących są gorzkie żale na pracodawców, którzy nie chcą podawać zakresu obowiązków i wynagrodzenia marnując w ten sposób czas potencjalnych pracowników. No to dziewczyna nie marnuje czasu potencjalnych partnerów i od razu mówi jak jest.
@log2n: Są lepsze studia i gorsze, w Polsce można skończyć całkiem przyzwoite, wystarczy wybadać przed złożeniem papierów jaki jest klimat na danej
@agaciksa: ja tam nie wiem, sam nigdy nie robilem, mialem #!$%@? na te studia, cwiczeniowcy w koncu sie ode mnie #!$%@?, i jako jedyny zawsze nic nie robilem
@Ave2: Wedlu mnie to opis typowo humorystyczny, w końcu to portal randkowy. Dodatkowo myśle ze to taki lekki pocisk na wszystkie feministki. Dwa szukanie kogoś z tym samym wykształceniem jest całkiem normalne. Mezalianse średnio wychodzą, oczywiście studia nie determinują inteligencji i zainteresowań. Po prostu zawsze się powinno szukać kogoś na podobnym poziomie.
W sumie zadne wymagania, trafila mi sie dzis ( ͡°͜ʖ͡°) dziewoja z Lublina :) @Koteu81: Tak swoja droga, to miala zdjecie "ryja" z przekornie wstawionym wąsem, ma zdjecie opisu - nie patrz tak na wyglad, czy cos w tym stylu. Nie rozumiem takiego nadzwyczajnego raka tu :)
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego to jest słabe? Nie rozumiem.
Tutaj
No i nie tylko gownokierunki na tym świecie istnieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
dziewczyna nie marnuje czasu potencjalnych partnerów i od razu mówi jak jest.
@log2n: Są lepsze studia i gorsze, w Polsce można skończyć całkiem przyzwoite, wystarczy wybadać przed złożeniem papierów jaki jest klimat na danej