Aktywne Wpisy

szczszz +1067
Dlaczego niezalogowani nie widzą wpisów na tagu #nieruchomosci
źródło: Screenshot_20240903_180646_com.brave.browser
Pobierz
karol-blabert +1483
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zastanawiałem się nad Hondą CBF, CBR albo Yamahą YZF. Co sądzicie o tym wyborze? Czy raczej polecacie coś innego? Motocykl będzie wykorzystywany głównie do jazdy rekreacyjnej.
Oraz zna ktoś może jakiego sprawdzonego sprzedawcę w zachodnio-pomorskim? Ewentualnie w północnej części lubuskiego lub zachodniej części pomorskiego? Albo jakiś punkt w Szczecinie, gdzie zrobią mi dość dobry przegląd motocykla przed zakupem?
I co sądzicie o zakupie nowego motocykla? Bo obecnie w salonie Hondy trwają promocję i CBF można dostać za 9k. Czy raczej nie warto bawić się w nowe i lepiej poszukać czegoś używanego?
Dodam tylko, że nie chcę jakiś koreańczyków/chińczyków. Obecnie mam koreańskiego choppera i był niezwykły problem, aby dostać jedną część, którą musiałem wymienić. Więc wolę uniknąć tego w przyszłości :P
#motocykle #125cc #bojowka125cc
Też mi się podoba, ale trochę odstrasza mnie cena :P Bo 13-14 letni motor jest praktycznie w tej samej cenie co CBF (2016) z salonu, a 13/14 latek, to pewnie będzie wymagał częstszego wkładu finansowego.
Dzięki za propozycję, ale trochę za daleko :D
@Pszemekk
W weekend faktycznie podjadę chyba do salonu Hondy i obejrzę sobie jak wyglądają na żywo CBF oraz CBR. Oraz jak starczy czasu (kolokwia się zaczynają (╯︵╰,) ) to podjadę do Barlinka, bo tam mają sporo używanych motocykli i mają napisane, że niby udzielają gwarancję (ale nie piszą jak długą, więc może być to 6 miesięcy,
@Pszemekk: WARADERO K---A POWTARZAM! KORWIN, WYKOP, WARADERO!