Aktywne Wpisy
Ryneczek +243
W tym wpisie wrzucamy najbardziej przereklamowane produkty żywnościowe. Dla mnie numerem jeden jest bakerolls. Żeby zarabiać na sprzedawaniu czerstwego chleba, to naprawdę trzeba mieć talent. Twarde jak kamień, smaku zero.
#dziendobry
#dziendobry
Volantie +96
xD wczoraj bylo spotkanie na piwku z ludzmi z #pracbaza no i nas tam troche bylo
no i dzisiaj mail ze ja i kolega o 12 mamy miec spotkanie z HR w sumie nie wiemy z czego.
Generalnie byly czasem tam grube teksty, ale inni mieli grubsze wywody na temat firmy z bardzo gęsto okraszonymi epitetami.
#pracait #pracbaza
no i dzisiaj mail ze ja i kolega o 12 mamy miec spotkanie z HR w sumie nie wiemy z czego.
Generalnie byly czasem tam grube teksty, ale inni mieli grubsze wywody na temat firmy z bardzo gęsto okraszonymi epitetami.
#pracait #pracbaza
#smolensk #bekazprawakow #neuropa #bekazprawakow #4konserwy #polityka
Stopień pomylenia ciał świadczy, że w ogóle nie starano się ciał uporządkować. Wycieczka Laska tylko próbuje ten fakt ukryć.
No i manipulacją jest insynuacja, że każdy kto krytycznie podchodzi do sprawy smoleńskiej i jej zaniedbań to "zwolennik PiS".
@PafnucyMaj: Nie, jest manipulacją:
* nie trzeba się znać, żeby ocenić, że bałagan z ciałami nie jest przypadkiem a fuszerką.
* nawet jeśli rozdrobnienie ciał było duże to nie oznacza, że w trumnach ma panować bałagan.
* Lasek gunwo się zna na kwestiach obchodzenia się z ciałami, tylko tyle co się naoglądał. Bo jest specjalistą technicznym.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3173616/Unidentified-remains-150-Germanwings-victims-laid-rest-one-mass-grave-airline-s-boss-steers-clear-ceremony-France-row-families-compensation.html
Sami się już gubicie w tych łgarstwach i manipulacjach.
Słyszałeś żeby w Holandii podnoszono ogolnonarodowe larum i wieszno psy na komisji działającej na Ukrainie, że zwłoki z katastrofy ich
http://faktysmolensk.niezniknelo.com/aktualnosci/polski-archeolog-przeciwko-naduzywaniu-wynikow-badan.html
Twierdzenie, jakoby wkopywanie się w grunt na obszarze katastrofy było zabronione, jest niezgodne z prawdą. Od samego początku głównym założeniem prac archeologicznych pod Smoleńskiem było przeprowadzenie badań powierzchniowych, to znaczy zebranie wszystkich szczątków i przedmiotów zalegających na powierzchni ziemi. Niemniej jednak, w przypadkach zarejestrowania przedmiotów większych rozmiarów, które tylko cząstkowo manifestowały się na powierzchni, dokonywano eksploracji w głąb gruntu.
@Kempes: Więc ponawiam - dlaczego łgano, że jest porządek i dlaczego szydzono z osób, które zadawały pytania?
Teraz zmieniacie narrację, że "próbowano" a wtedy twierdzono, że na pewno jest porządek. To zwykłe manipulacje propagandowe.
Ja nie widziałem, żeby szydzono z osób, które zadawały pytania. Możesz wskazać, kto tak robił?
Wiadomo, że pomyłki się zdarzają, często wyjdzie że ktoś się do czegoś po prostu nie nadaje to można zwyczajnie przeprosić, wytłumaczyć skąd się wziął błąd, czemu zawiedli itd. Natomiast robienie z siebie dobrych pracowników po ujawnieniu kolejnych błędów
@Kempes: to chyba właśnie odwrotnie, jak wiesz/masz podejrzenia że coś jest źle to musisz to zgłosić, jeżeli Twoim celem jest poprawa sytuacji. Od milczenia nic się nie zmienia
@Dominiko_: sorry, ale takie teksty sa nie na miejscu. To nie Protasiuk powiedział, że poleci pomimo braku wyszkolenia i uprawnień, tylko jego przełożeni wydali mu rozkaz, że poleci pomimo braku wyszkolenia i uprawnień.