Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +357
Wrzucam to dla przestrogi dla młodych, jeśli was zdradzi kobieta bądź zawiedzie najlepszy przyjaciel nie uciekajcie w alkohol ani w dragi. Jantak zrobiłem i skończyłem na dnie społeczeństwa, jeszcze kilka lat temu naplułbym takiemu śmieciowi w mordę a dzisiaj się nim stałem. Kokaina i alkohol aby zapomnieć i niebczuc bólu. Muszę z tego się uwolnić więc proszę was powiedzcie mi co sądzicie o takim śmieciu może to da mi jakąkolwiek motywację do
W Hondzie HR-V jest komputerek z androidem, na który można wgrać sobie program do nawigacji - nawet w serwisie tak powiedzieli. No ale #googlemaps czy #waze wymagają połączenia z siecią i nie mają map offline.
Co warto mieć (kupić), żeby działało to jak porządna, fabryczna nawigacja i miało aktualne dane? Głównie trasy w Polsce.
#gps #honda #nawigacja #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
@lajdak: masz na myśli https://eshop.sygic.com/en/car-navigation#product-53
Czym się różnią wersje "Sygic GPS Navigation" od "Sygic CAR Navigation"? Różnica w cenie jak 30 Eur i 80 Eur :)
Korzystasz? Jak z aktualnością map i danymi o ruchu w Polsce?
W Sklepie Play masz 7 albo 14 dni wersji trial. A potem można kupić (pakiet na Europę to dwadzieścia-kilka Euro, za niewiele więcej jest cały świat) albo kombinować, ale nie warto.
W darmowej wersji są mapy z Open Street Map, więc z aktualnością nie ma problemu.
Można dokupić mapy od TomToma, ale z nich nie korzystałem.
@WatchYourBack: Dzięki, nie chcę kombinować. Zależy mi w tym wypadku na tym, żeby wszystko niezawodnie działało i miało możliwości zbliżone do fabrycznej nawigacji. A wykorzystywałeś może jakieś opcje "car connectivity"? Coś takiego Sygic obiecuje, ale konkretnych możliwości nie podaje.
@Waleczny_Kalafior: I jak oceniasz? Ma jakieś uciążliwe bugi?
W apce jest też HUD i DVR, ale obu opcji nie używam.
Ostatnio zauważyłem, że traffic zaczął się pojawiać (online oczywiście) i całkiem nieźle działał.
Tylko informacji o ruchu drogowym brakuje, ale to w każdej nawigacji offline.