Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Przede wszystkim należą Was się ogromne podziękowania za liczne zgłoszenia problemów związanych z dzisiejszym działaniem serwisu. Tym razem to nie my psujemy, ale nie martwcie się, wyjaśniamy już sprawę z naszym operatorem. A na razie mogę jedynie prosić Was o cierpliwość. Jeśli tylko dowiem się czegoś nowego - dam znać.
A skoro przy problemach jesteśmy... Dostajemy od Was dużo zgłoszeń dotyczących niedziałającego scrolla w Chrome. To akurat błąd Chrome, nie Wykopu. Ale problem ten został już im zgłoszony, także będziemy trzymać kciuki, aby ekipa Chrome szybko załatała ten błąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziś Dzień Matki - pamiętaliście o życzeniach dla Waszych Mam?
#wykop #wykopblog
Oczywiście, baner skutecznie mi o nie dał zapomnieć.
Komentarz usunięty przez autora
@FireDash: Ty już lepiej nie podpowiadaj Michałowi takich pomysłów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jest jakaś szansa by zielonki miały tygodniowy okres kiedy nie mogą wrzucać śmiesznych obrazków i pisać postów?
Akurat przez ten czas nauczyli by się tutejszych zasad i wyeliminowalibyśmy problem kont zakładanych tylko do trollowania.
A no i jak zawsze ( ˘ ³˘)♥ (ʘ‿ʘ)
@paramedic44: O tym mieliśmy przypomnieć im dopiero we wrześniu... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WuDwaKa: Być może tak to wygląda z zewnątrz, ale wierz mi - gdy są naprawdę poważne problemy, to cały zespół 100% swojej uwagi poświęca sprawie. Czasem nie od razu wiadomo co powoduje błąd, wtedy jednocześnie nad sprawą siedzi kilka zespołów :-)
były też dni gdy zdjęcia nie działały, ale dzisiaj działają.
ten świat jest niesamowity!