Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada
Koleżanka, która jest zaręczona od roku czy dwóch, a w te wakacje bierze ślub (kościelny), pochwaliła się ostatnio swoimi zdradami.
Dodała, że jej narzeczony jest sam sobie winny, bo, tu cytat "za dużo pracuje i poświęca mi za mało czasu". Powiedziała też, że go nie kocha i wcale nie chce brać z nim ślubu.
Nie mam żadnych dowodów poza jej słowami, ani nie znam jej faceta osobiście, ale jest mi go żal. Czy #niebieskiepaski by uwierzyły, albo chociaż się zastanowiły nad związkiem gdyby dostały anonimowo takie informacje?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy #niebieskiepaski by uwierzyły, albo chociaż się zastanowiły nad związkiem gdyby dostały anonimowo takie informacje?

@AnonimoweMirkoWyznania: wszystko zależy od tego jak bardzo cipka zaślepiła mu oczy i jak bardzo ceni swoje szczęście ponad uszczęśliwianie innych oraz to czy woli być sam szczęśliwy niż nieszczęśliwy z kimkolwiek

jedni wolą zadowolić się byle czym, byle było bo wypada, bo ludzie gadają, bo strach przed samotnością bo cośtam

a inni wolą
  • Odpowiedz