Wpis z mikrobloga

@peszmerd: @shoananas:
Logika jest taka: jeśli będzie wykonywana kara śmierci, to przyjdą do ciebie, byś wykonał ją osobiście (może przykład nienajlepszy, bo spora część osób popierających posiadanie broni i karę śmierci marzy by kogoś bezkarnie zaciukać)

Nie zawsze wspieranie danej idei jest jednoznaczne z osobistym jej wykonywaniem.

Nie zmienia to faktu, że w mojej klitce znalazło by się miejsce dla jednej ofiary wojny domowej.
  • Odpowiedz
@Cepion: beznadziejne tlumaczenie, cos nie pyklo

Nie wiem czy wiesz, ale zawód kata to zawód platny, ja zawód mam. Masz jakis problem, wszedzie widzisz zabojcow. To sie kwalifikuje do leczenia?
  • Odpowiedz
@Cepion

bo spora część osób popierających posiadanie broni i karę śmierci marzy by kogoś bezkarnie zaciukać

Grubo :D robiłeś sondę uliczną, czy skąd te badania? :D
  • Odpowiedz
@highlander:
@Cepion: Sprowadzając do takiej logiki to można wszystko ośmieszyć.
Czy jest za 500 + ?
1. Nie
2. Tak, już robie przelew.

Człowiek sam wszystkim się nie zajmuje nawet jak coś popiera. Od uchodźców to są usrodki dla uchodźców które z resztą przyjmują muzułmanów w Polsce od lat. Choć oczywiście dyskusja polityczna nad tematem jest ważna tylko ten argument jest do d--y.
  • Odpowiedz
@Variv: Masz absolutną rację! Moim celem było wyśmianie "formularza" przez zastosowanie innego, równie głupiego formularza, tylko godzącego w uczucia innej grupy politycznej.
Dałbym 2 plusy jakbym mógł.
  • Odpowiedz