Wpis z mikrobloga

@Diversek: Ale brednie gadasz seba nic nie zrobił oprócz tego że włożył łeb do farby. Wy nawet nie macie pojęcia jakie mogą być dymy bez seby. Jak jesteście od remontu z danielem to tak można sądzić. Seba nawet śmieszny nie jest no chyba że ktoś jest tak płytki i śmieszy go jego głupota. Niech się cieszy że chociaż coś dostanie pasożyt
@akarian: Oglądam daniela od Twitcha, subowałem na Hitbox chodzi mi o to ile Daniel zyskał subów przez ostatnie 2 lata nie było żadnego fenomenu także nie wiem dlaczego wnioskujesz, że Seba nie przyczynił się do niczego. Teraz jak by sam Daniel streamował to bym nawet tego nie oglądał
Przyczynił się ale co on niby takiego robi przy remoncie nic nie pomógł tylko zaszkodził widziałeś jak malował te ściany śmiech na sali. Dla mnie on powinien być przelotem jak rumcajs, tomek albo arsen,natasha i wiele innych. Sam wiesz skoro go od twitcha oglądasz. Dla mnie on na nic nie zasługuje bo nic nie zrobił tylko pokazał swoją głupotę i zaczął się więcej odzywać a on za to jeszcze hajs dostaje. Mnie
@mexicofan: Swojej dziewczynie którą się kocha można kupić a nie dawać darmochę. Argument że seba gunwo robi nie trafia do mnie o tyle, że jednak tą swoją głupotą i kretynizmem wnosi coś do strima i stanowi jakąś wartość dodaną. Daniel też to raczej widzi bo strimy robią razem. Tak w sumie to byłby ładny gest jakby miał ten swój fotel, chociażby na same strimy.