Wpis z mikrobloga

Akcja z cycushkami na wośp w tym roku nie wypaliła i w sumie nie dziwie się wcale. Wykopki potrafią stalkować nasze kochane kruszynki po ułożeniu pieprzyka, a później jest płacz, że Wgw się skończyło :) Też bym Wam nic zboczuchy nie wysłał! Nawet mirabelce która płaciła 5 zł za każdego siura nic nie wysłałem chociaż pokusa była spora.. :) No nieważne. Proponuje inną zabawe. Ja nie bede jej sponsorem, bo jakoś w połowie tygodnia wpłaciłem już 50 tysięcy na wośp o czym informowałem wykop i to jest absolutny max co moge zrobić dla tej organizacji w tym roku, ale być może znajdzie się jakiś dobrodziej :) Proponuje zabawe na takich warunkach.
- 25 groszy za każdego lajka
- 50 zł za każdą mirabelke która wyśle swój szeroki uśmiech z kartką z nikiem i datą.

Może ktos podłapie. A ja lece zrobić śniadanie mojej 6-letniej siostrze, a później jeszcze chwile sie zdrzemne. Miłego dnia! :) #wosp #wgw #oswiadczenie
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Megawonsz_dziewienc Ale Owsiak pracuje cały rok. I jego sztab też. Wolontariusz stoi jeden dzień i taka jest rożnica. Zresztą już sie na ten temat wypowiadałem. Idea wośp od zawsze była taka by łączyć dobrą zabawe ze zbieraniem kasy i gdyby nie polandrock zebrane kwoty byłyby niższe.
  • Odpowiedz
@ZwyklyRoman chłop od lat robi dobrą robotę i zarabia ledwo 15k na rękę. Bogactwo część główna xD Ciekawe, że najgłośniej o jego aucie za pół bańki (to w dzisiejszych czasach jest ledwo pół kawalerki w Warszawie) krzyczą typy, co mają setki hektarów poprzepisywane na żony, konta za granicą, policję pod butem i jeszcze pobierają kilometrówki na auta, których nie mają.

https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-zarobki-jurka-owsiaka-wiadomo-ile-szef-wosp-dostaje-na-reke,nId,7289451
  • Odpowiedz
  • 100
@ZwyklyRoman: a więc wklejasz auto z wypożyczalni (z widocznymi naklejkami) które bodajże dali owsiakowi na woodstocka zapewne w celach reklamowych? Matko boska jak on mógł

PS
Nawet gdyby prywatnie sobie takie auto kupił to bardzo dobrze. Typ pracuje na rzecz fundacji ponad 30 lat, do tego organizuje szkolenia, jest dziennikarzem, osobą publiczną, napisał kilka książek. Szok i niedowierzanie że mógłby wziąć NOWE AUTO W LEASING!!!
Takie elementy jak Ty to
  • Odpowiedz
sam z tytułu prowadzenia organizacji pobiera ogromne zarobki,

@Megawonsz_dziewienc: nom, 14k miesięcznie xD
Rzeczywiście, OGROMNE zarobki jak na kogoś pracującego 365 dni w roku na rzecz fundacji

Powtarzam - OGROMNE!!!
  • Odpowiedz
@ATAT-2: To może najpierw sam sprawdź zanim sie wypowiesz? bo bardzo chcesz coś powiedzieć ale sam nie wiesz co xD w końcu z wypożyczalni czy jego? żyjemy w takich czasach że masz wszystkie informacje świata pod ręką - odpalasz googe i sprawdzasz ale ty zamiast tego wolisz fantazjować i pisać jakieś brednie o tym co ci sie wydaje xD
  • Odpowiedz
  • 42
@ZwyklyRoman czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem czy ta złożona umiejętność cie przerasta? Uwaga uwaga , napisze raz jeszcze z caps lockiem żebyś tym razem wyłapał.

Wrzuciłeś zdjęcie AUTA Z WYPOŻYCZALNI ale nawet JAKBY (!l to było jego to gdzie tu afera ?

Tym razem wyłapiesz merytoryczną cześć tej wypowiedzi czy doczepisz się innego bzdetu ?
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65:

każdego siura nic nie wysłałem chociaż pokusa była spora

Dla mnie to nie jest normalne. Jak chcesz wpłacić to zrób to a nie wysyłac swoją brudną parówkę do kogoś obcego bo da 5zl. To jest poniżej żenady xD
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Chłopie jesteś niepoważny bo piszesz jakieś bzdury o tym co ci sie wydaje bez w ogóle sprawdzania jakichkolwiek faktów a potem zarzucasz komuś brak merytoryki xD o swoich fantazjach, wymysłach i rozkminach to sobie pogadaj z kimś innym bo mnie nie interesuje co ty masz w bani xD a jeśli wyszukiwarka google jest dla ciebie przeszkodą nie do pokonania to ci wkleje przykładowy link do głównej wykopu sprzed paru
  • Odpowiedz