Wpis z mikrobloga

• 171
Poważnie ktoś podszedł na #wykopparty do tej dziewczyny żeby pokazała c---i? Wy k---a chorzy jesteście
#afera
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mzil
Jesteś kilkukrotnie większym stulejmanem niż koleś który to powiedział. Jedno głupie zdanie przeżywasz jakby ją tam obił jakimś korbaczem. Ogarnij dupsko.
  • Odpowiedz
@Mzil: a dla mnie BARDZO prawidłowo, świat opiera się na akcjach i konsekwencjach, akcją było robienie z siebie obiektu na wykopie a konsekwencją jest traktowanie przez TĘ SAMĄ społeczność tak samo w realu. K---a rozumiem jakby ktoś obcy podlazł i rzucał takie teksty, ale ci ludzie prawdopodobnie widzieli jej cycochy w .jpg kilkakrotnie, może nawet spałowali wiplera do tych fotek, to dla beki sobie podeszli i zaczęli robić żarciki.

Dla
  • Odpowiedz
@Mzil: Jeśli dobrze zrozumiałem, to jakiś typ podszedł do różowej i powiedział ''hehe poka c---i" i tyle?

Jak tak, to zajebista afera. Koleś zachował się wchuj żenująco i już na tej imprezie wszyscy powinni to "rozjeść" chodząc od ściany do ściany. Tyle.
  • Odpowiedz
@Mzil: Jeszcze banda wykopowych atencjuszek się w to włączyła i gadają jakieś chore teorie co powinna zrobić jak się zachować xD. Te zazdrosne laski i całe to towarzystwo wzajemnej adoracji na mirko to taki rak, że aż czasem czuję się zażenowany przeglądając gorące. Momentami myślę że lepszy były mirko-maratony z tym magicalem niż te atencjuszki i ich gównowpisy.
  • Odpowiedz
@Mzil: ale o co afera atencjuszka pokazująca c---i, a ostatnio nawet jak daje się nabijac na rożen poszna na impreze na której miałą 100% pewności że trafią się spierdoxy stulejarze. konflikt idiotka vs. debile xDDDDDDDDD
  • Odpowiedz