Wpis z mikrobloga

• 171
Poważnie ktoś podszedł na #wykopparty do tej dziewczyny żeby pokazała c---i? Wy k---a chorzy jesteście
#afera
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mzil: Niby tam grono stulej które się klepia wzajemnie po ramieniu, a tutaj atencjusze smyrajacy się po odbytach. I weź tu zajmij jakieś stanowisko jak jedna strona bardziej z-----a od drugiej.
  • Odpowiedz
@Leniek: No ja mam stanowisko takie że z-----i są ci wszyscy którzy kręcą aferę z d--y podczas gdy ta sprawa powinna zdechnac na wykop party i tam zostać.
Parafrazując Sapkowskiego można by rzec że każdy kto kręci aferę ten kiep.
  • Odpowiedz
trzeba być żeby na spotkaniu pewnej "społeczności" robić tak durne rzeczy żeby zaimponować pryszczatym stulejmanom. Jak się domyślam nikt nie zareagował, tylko każdemu zaimponował przecież k---a to musi być kozak, he he

@Mzil: Przeciez typiara jest jeszcze gorsza, bo odwala k-------y szajs by zaimponowac pryszczatym jak to mowisz stulejmanom. Skoro ona sie tak zachowuje w miejscu publicznym w necie, to rownie dobrze mozna myslec, ze poza netem tez tak robi
  • Odpowiedz
@Mzil: Dodaje publicznie zdjęcia z orgi na portal ze śmiesznymi obrazkami, swoje c---i i gołą dupę traktuje jak magnes do przyciągania stulejek by kupywały koszulki

- Jak oni smią żartować ze mnie i z mojej obdartej z prywatności strefy seksualnej, POKAŻ C---I !? Żałosne dzieciaki

also, biorąc pod uwage specyficzny (rynsztokowy) sposób marketingu szaty (szmaty?) jestem przekonany że cieszą sie z tej nakręcanej afery. Bo nie wiem czemu, k---a boi sie być nazywana k---ą, walcząc o to miano miesiącami na portalu ze smiesznymi obrazkami (to jej ciało jej sprawa
trejn - @Mzil: Dodaje publicznie zdjęcia z orgi na portal ze śmiesznymi obrazkami, sw...

źródło: comment_Yq83GEr16xIMKIWLds0p1AJYSglqnu6R.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@nofink: No według mnie powinna przede wszystkim komuś to powiedzieć na miejscu, wtedy to by tak nie wyglądało. Ale ogólnie kręcenie z tego wszystkiego afery zwłaszcza przez osoby postronne to jakaś pomyłka.
  • Odpowiedz