Wpis z mikrobloga

Wiem jak rozwiązać problem z zamachami. Za każdą ofiarę zabitą - łapanka na ulicy, wśród ciapaków - po 1000. Za każdą ranną po 100. Nie ważne kto! Doktor, inżynier, sprzedawca kebabów. I tak w każdym państwie UE - i do Syrii! Sami by łapali terrorystów zanim ci by się pojawili. To wojna i trzeba stosować metody jak na wojnie. Może nie do obozu, ale zesłanie. Niech wracają skąd przybyli, jeśli nie potrafią żyć w cywilizowanym społeczeństwie.

#zamach #terroryzm #islam
  • 275
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xandra also, powtarzają slogany z mediów? Całą twoja wiedzę czerpiesz z mało wiarygodnych stron internetowych i w każdym jednym komentarzu rzucasz argumentami w.w mediów "nie każdy islamista.." "uchodźcy ekonomiczni"etc. Nigdy nie wyjechałas poza własną wieś, a mówisz jak powinno się ratować kraj o którym nie masz zielonego pojęcia. Czytaj więcej Kresów i pikio, właśnie proponujesz hitlerowskie metody. Gdybyś miała jakąkolwiek władze (a dzięki bogu nigdy nie będziesz miała) niczym nie roznilabys
  • Odpowiedz
@xandra: Łapanka się źle kojarzy, bez przesady. Deportować należy osoby podejrzane i znajdujące się w grupie zagrażającej społeczeństwu, tworzące gangi, mające jakiekolwiek powiązania z grupami terrorystycznymi lub kryminalnymi, nawołujące do przemocy lub wyrażające radość z zamachów (no nikt normalny tego nie robi). Służby mają listy - nieraz okazywało się, że osoby z tych list (obserwowane) organizowały zamachy.
  • Odpowiedz
@Duce_Viktor: A są jakieś wiarygodne? Lewackie, prawackie, umiarkowane? Mam oczy i widzę filmy z Paryża, Berlina itd. Poza tym nie mieszkam na wsi. Metody nie są hilterowskie, nie nawołuję do mordowania, tylko do wyrzucania ich na zbity pysk do krajów pochodzenia, skąd przyszli. I oczywiście jestem głupia, nie znam się itd. Fajnie mi to podsumowałeś, ale nawet nie wiesz jak bardzo mam serdecznie w nosie twoją opinię ( ͡°
  • Odpowiedz
@xandra: też jestem zdania, że wszystkie jednostki nie przynoszące korzyści ogólnemu społeczeństwu powinny być utylizowane. Świat byłby piękniejszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@krolka89: To już trochę nie mój klimat. Jesteśmy społeczeństwem cywilizowanym i humanitarnym. Niech sobie żyją, nawet można im zapewnić jakąś pomoc materialną. Byle daleko od nas.
  • Odpowiedz
Może źle się wyraziłam, raczej chodziło mi o wytypowanie tych, którzy mogą mieć związek z państwem islamskim i deportowanie ich.

@xandra: A przecież:

Nie ważne kto! Doktor, inżynier, sprzedawca kebabów. I tak w każdym państwie UE

xDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@xandra: Xanthia jak zawsze na posterunku. Ale przynajmniej konsekwentnie, bo podobna nienawiść do chrześcijan co do muzułmanów. Ale tylko tych radykalnych. Za to do chrześcijaństwa jako całości :)

Coś z Tobą nie tak skoro nienawidzisz ludzi, to na pewno. Tzn, możesz nawet nie nienawidzić, ale nie umiesz poprawnie skonstruować wypowiedzi, żeby nie była nienawistna i pozbawiona nacechowania emocjonalnego w ogóle.
  • Odpowiedz