Aktywne Wpisy
supra107 +324
Capcom to chyba dostał jakiegoś srogiego wylewu. Gra za 70 dolców, do tego 40 dolców mikropłatności, wszystko always online, a, i jak chcecie sobie zmienić wygląd postaci to kosztuje to was dwa dolce. Tak #!$%@?, zmiana wyglądu postaci w singlowej grze RPG kosztuje prawdziwą kasę, a i tak musicie mieć łączność z ich serwerami żeby w to grać. Na singlu #!$%@?. No ale da się przyzwyczaić, konsumenci wytrzymają, prawda? xD
#gry #
#gry #
skrajnie-umiarkowany +119
Trzecie #100km w tym roku wpadło, z trochę ponad 3000m przewyższeń.
Magiczna dolina Lötschental, moja ulubiona boczna dolina odchodząca od doliny Rodanu. Do niedawna całkowicie odcięta od świata, teraz jedno z bardziej popularnych miejsc na wędrówki górskie wśród Szwajcarów. Otoczona przez trójtysięczniki, z czego najwyższy, Bietschhorn na 3934 m (po prawej stronie zdjęcia)
Powyżej 2100 m pełno śniegu więc wolno się posuwałem do przodu, ale wyjechałem wcześnie to mogłem sobie na to pozwolić. W końcu nie dojechałem tam gdzie chciałem, bo ostatnie kilka km szlaku było zupełnie pokryte topniejącym śniegiem.
Porządne #mtb, z 20 km trawersem powyżej 2000 m i ostrym zjazdem w dół pod koniec. Ciepło, bezchmurne niebo, mało ludzi bo przed sezonem - nic tylko jeździć.