wwwwwrrrrr wwwwrrrr jeb w lewo wrrrrrwwrrr wwwwwrrrrr wwwwrrrr jeb w lewo wrrrrrwwrrr wwwwwrrrrr wwwwrrrr jeb w lewo wrrrrrwwrrr wwwwwrrrrr wwwwrrrr jeb w lewo wrrrrrwwrrr gurwa przegrałem
@menstruacyjnakaszanka: Kiedyś oglądałem jakiś wywiad z żużlowcem : -Jaka była pana taktyka w tym wyścigu? - Najpierw pojechałem prosto potem ostro skręciłem w lewo
@menstruacyjnakaszanka: Najlepsza ta akcja: "Panie Sławku, w pierwszym biegu był pan trzeci, w kolejnym drugi, a w ostatnim pan wygrał. Rozkręca się Pan ? - Nie wiedziałem że mam wystartować (wskoczył wtedy z rezerwy za kontuzjowanego dzień wczesniej Nickiego Pedersena) i poszedłem ostro w beret, także jeszcze mi się trochę kręci także trzeźwieje z biegu na bieg i się rozkręcam."
@menstruacyjnakaszanka: Drabik zostal kiedys przylapany w parku maszyn, przez biedna dziennikarke, na ustawianiu hamulcow w motocyklu, a Rempala (chyba Jacek) dostal kiedys od kibica morelem. @Andylon: o ile dobrze pamietam to bylo pytanie o to jaka ma taktyke na nastepny bieg. odpowiedz brzmiala: "najpierw pojade prosto, a potem troche w lewo" ( ͡°͜ʖ͡°)
wwwwwrrrrr
wwwwrrrr
jeb w lewo
wrrrrrwwrrr
wwwwwrrrrr
wwwwrrrr
jeb w lewo
wrrrrrwwrrr
wwwwwrrrrr
wwwwrrrr
jeb w lewo
wrrrrrwwrrr
wwwwwrrrrr
wwwwrrrr
jeb w lewo
wrrrrrwwrrr
gurwa przegrałem
#zuzel #heheszki #pasta
-Jaka była pana taktyka w tym wyścigu?
- Najpierw pojechałem prosto potem ostro skręciłem w lewo
"Panie Sławku, w pierwszym biegu był pan trzeci, w kolejnym drugi, a w ostatnim pan wygrał. Rozkręca się Pan ?
- Nie wiedziałem że mam wystartować (wskoczył wtedy z rezerwy za kontuzjowanego dzień wczesniej Nickiego Pedersena) i poszedłem ostro w beret, także jeszcze mi się trochę kręci także trzeźwieje z biegu na bieg i się rozkręcam."
- Zależy o której i z jakiego baru mnie wyciągną." Wyżej wspomiany Sławomir Drabik:)
@Andylon: o ile dobrze pamietam to bylo pytanie o to jaka ma taktyke na nastepny bieg. odpowiedz brzmiala: "najpierw pojade prosto, a potem troche w lewo" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andylon: Sławek Drabik ( ͡° ͜ʖ ͡°) http://joemonster.org/art/11381