Aktywne Wpisy
KingaRusiecka +370
Zaginęła moja siostra Kinga Rusiecka sprawa pilna jeżeli ktokolwiek ją widział proszę o kontakt na 112 lub 881339477 link do jej opisu https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid09soXJtwfzxxVNCHpDpKzWodrZjmyVCvsC4xf4dmDHDDuXUktRwTzDoen1tkfycaEl&id=100082800660499
Jabby +250
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Przychodzę z #pracbaza pol godziny temu do mieszkania, chcę otworzyć elektroniczny zamek, a tu kod mi nie działa. Myślę: co jest? Próbuje znowu, nic. Dzwonię do wsparcia z agencji od której wynajmuje mieszkanie w Szanghaju. Mówię co sie dzieje i czekam na ich przyjazd. Stoję pol godziny przed mieszkaniem. W międzyczasie starsza pani mija mnie i wyrzuca smieci do kosza obok którego stoję. Widzi, że mam siatki z zakupami pod drzwiami. Wraca do mieszkania i po chwili razem z synem przynoszą mi takie krzesełko, żebym mógł usiąść i czekać na pomoc :D
#chiny #chinskiecuda #wykopek44wpodrozy
@GlassOfSugar: W Polszy by zaprosili cię do swojego domu i jeszcze zapewnili poczęstunek, a nie wystawili biedne krzesełko.
#truestory
@GlassOfSugar: w "polszy" może tak, ale w Polsce to się nie spotkałem z czymś takim ty kacapska zielonko.